Gå til innhold

November: Jenny ble 4 mnd i går og ...


¤Kab&snuppene2006&2010¤

Anbefalte innlegg

fikk risgrøt for første gang. Tror ikke hun helt skjønte poenget, men i dag gikk det bedre.. Tror nok det meste av grøten kom sprutende ut igjen da det er veldig morsomt å lage spyttelyder med munnen..hehe:) Hun fikk også smake vann på flaske, ble veldig overrasket da det ikke var melk på flaske. Spyttet ut det også.. Vi kommer til å fortsette med litt grøt fremover, så får vi se hvordan det går etterhvert..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Så gøy:) Eva-Lill blir 4 mnd i mårra, så da har vi risgrøten stående klar i skapet! Gleder oss masse til å prøve, spennede å se hvordan hun reagerer... Lykke til videre til dere da!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har prøvd å gi Magnus litt mais grøt, men det ble ikke suksess.. Han bare puffer det ut igjen med tungen.. Så må nok prøve litt før han kommer til å godta det.. Synest han er litt kresen.. Bare puppen som er god nok..:o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har prøvd å gi Magnus litt maisgrøt og, men det har ikke blitt noe suksess.. Han bare puffer det ut igjen med tungen.. Så må nok prøve litt mer før han godtar det.. Synest han er litt kresen, bare puppen som er god nok..:o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...