Gå til innhold

Dåp, gutter og sløyfer.


CiljaS

Anbefalte innlegg

Var innom Sweet design nettsiden for dåp og ser at ALLE dåpskjolene har blå eller rosa sløyfer på dem. Vi har fått sydd dåpskjole av mammas brudekjole og har ikke tenkt å ha slike sløyfer på den. Er liksom det et "must"?? VI vet jo at det er gutt.....;)

Og hva hadde dere på deres små etter dåpen når kjolen kom av? Tenker mest på dere med gutter... Jenter er det jo så fine kjoler til :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Når vi døpte Evelina så var det en av de andre som døpte samme dag som ikke hadde sløyfe på. De hadde ihvertfall en nydelig heklet dåpskjole. Jeg synes ikke det var noe rart selv om de ikke hadde sløyfe...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skal ha samme dåpskjole til tulla som storebroren brukte. Til begge har vi kjøpt brede silkebånd i henholdsvis rosa og blått som vi knøt rundt livet i en pen sløyfe. I tillegg har vi silkebånd i samme farge på ermene og i lua.

Etter at vi tok av dåpskjolen, hadde gutten på et nydelig, marineblått fløyelssett med hvit body under. Nå skal vi døpe snuppa, og hun skal selvfølgelig ha lilla kjole på når dåpskjolen tas av.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi hadde ikke sløyfe på dåpskjolen hans. Brukte en gammel dåpkjole, som ble sydd av min tippoldemor for over 100 år siden. Syns ikke d passet å ha en sløyfe på den. Men synes egentlig det er veldig fint uten sløyfe..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...