Gå til innhold

Babysvømming var en stor suksess!


-carina-

Anbefalte innlegg

I dag har vi hatt en sååå utrolig koselig dag altså! For det første våknet Karsten med et stort smil i dag! Han har vært litt sutrete i det siste (flere tenner?), men i dag har han vært bare smil! Så gikk vi på Junior Lekeland med barselgruppa, han storkoste seg der. (Se egen tråd).

 

Deretter var vi så vidt hjemom før vi dro på første babysvømming. Karsten likte ikke å bade da han var liten, så de første 2-3 månedene var det kun klutvask som gjaldt. Men i det siste så har han blitt mer og mer glad i å sitte i balja. I dag forsøkte vi derfor babysvømming. De andre babyene var vel 2 1/2 - 5 mnd gamle, så Karsten var jo absolutt den eldste. Da vi gikk uti bassenget for å få litt instruksjoner så lo han så masse at han forstyrret instruktøren. De første to minuttene i bassenget bestod av at Karsten lo og alle andre lo av ham... Sjarmerte alle i senk! Og gjett om det var to stykk stolte foreldre som stod der, da!! :o)

 

Håper suksessen fortsetter for i dag var det kjempegøy! :o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Å så gøy !!

Det er så koselig å se at dem koser seg sånn !

Her er også babysvømming en suksess så vi gleder oss til hver onsdag :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ojsann, så gøy da. Jeg skal på babysvømming neste onsdag og det høres gøy ut :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei du!

Sine likte det ho å, og ho er også størrst hehe..

Var der to ganger å så gykket de ho under etter det ble ho ganske stivog litt små redd i vannet, men nå sist(etter 3 uker) er ho begynt å kose seg litt igjen, heldigvis! Skal i morra og vi gleder oss masse! Det er så vittig når de ligger på den baderingen ho svømmer som en reke hehe :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så gøy at Karsten likte seg i vannet. Babysvømming er en "hit" her også og snuppa storkoser seg i vannet. Vi er også størst på gruppa vår, så hun har hele tiden vært den som er mest aktiv i vannet. Det er så gøy å se hvor glad hun blir bare vi kommer inn i dusjen i garderoben :o) Vi er snart ferdige med nybegynnerkurset, men skal gå videre på neste kurs også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...