Gå til innhold

Vært på UL og er kjempeforvirra...


kirsty*2barnsmamma

Anbefalte innlegg

Da er UL overstått og jeg er bare forvirra...

På UL fant han spiren lett, men den var mye mye mindre enn den skulle være. Den skulle være 9mm stor, men den var bare 3!!!!

Den gode nyheten er at vi så et bankende hjerte med regelmessig rytme. Han sa at et bankende hjerte betyr ofte alt er iorden, selv om det ikke finnes noen garantier. Og så sa han at pga størrelsen til embryo er jeg bare 5+5 idag, ikke 6+4. Da jeg protesterte med at det er rart siden jeg hadde EL 15. Februar og vi har ikke hatt sex siden så sa han at det kan være mange grunner til dette. For man vet aldri helt sikkert dagen befruktninga skjedde, kan jo ha skjedd ett par dager etter el. Og celledelingen kan og ha skjedd litt saktere hos meg, det er ganske normalt. Men, jeg hadde jo positiv graviditetstest 2 dager før ikm, altså dpo 11. Og hvis embryoet da er 6 dager yngre så er det rart jeg fikk så tidlig positiv test...Desverre glemte jeg å si dette så fikk ikke spørre om hva det kunne bety. Jeg var 3+4 da jeg testa...kan jo ikke ha vært bare 2+5... så tidlig får man vel ikke utslag på CB?

 

Jeg skjønner ingenting. Pga den positive tidlige testen så må det vel bety at embryoet ikke vokser slik det skal?

 

Og så sa han at han ville se meg igjen om en uke. Så da skal jeg på ny UL og se om det har vokst seg til 1 cm sånn den burde nesten være idag.

 

Mannen er jo kjempeglad for at hjertet banker, men jeg klarer ikke la være å bekymre meg. Noen som har noen teorier om hva dette betyr?

 

Håper denne uken går raskt og at jeg ikke opplever noen blødninger eller noe. Jeg er nervevrak nok allerede...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg skal krysse fingrene for at nurket deres har vokst til neste ul.

 

Det med flytting av termin/uker på vei kan jo ikke være så lett å si for en lege når man er så kort påvei som dere er nå.

 

Når jeg var på ul da jeg selv mente jeg var 9+1 viste ul at jeg var 8+6.

 

Når jeg var på ordinær ul når jeg var 17+1 var legen helt enig med meg. Så det med at det kan forskyve seg noen dager er nok ganske så normalt.

 

Nurket lå hos meg krøllet som ei reke, og det må jo ha noe å si for nøyaktigheten av målingene mener nå jeg.

 

Og etter at dere har sett at hjertet slår er også sjansene for at det går galt veldig mye lavere..

 

Klem fra..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei kirsty!

 

Jeg skjønner jo at jeg har gått glipp av verdens beste nyhet siden jeg ikke har vært på bim på noen uker. Gratulerer så utrolig mye!

 

Ved å se på scubagirl sin erfaring med ul, så er det sikkert vanlig at de bommer litt på fastsetting av uker i starten. Jeg krysser alt jeg har for at spiren din er stor og sterk på neste ul. Så lenge dere så et bankende hjerte, tyder det jo på at det står bra til med spiren.

 

Klem fra

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skjønner jo veldig godt at du ble bekymret, kjære deg, men spirene vokser veldig ulikt de første ukene. Da jeg var til ul 6+0, så målte ikke gyn spiren i det hele tatt. Konstanterte bare at hjertet slo og at fostersekken var der og at det så bra ut. Dessuten måtte hun lete en god stund før hun så noe. Veldig fint at du skal tilbake da, så du får klarere svar fra gyn.

 

Men Kirsty; jeg velger å være optimistisk på dine vegne og satser på å lese gode nyheter fra deg neste uke!!! :o))

 

Masse gode tanker sendes mot vest!!

 

Klem,

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk for beroligende ord allesammen :-)

Har lest litt på nettet og funnet mange i samme situasjon som meg, at UL størrelsen ikke passet inn med når de fikk positiv gravisitets test. Jeg visste ikke at embryo kunne gå i dvale og slutte å vokse en stund...så da håper jeg at det er det og at dette er helt normalt :-)

 

Skal tvinge meg selv til å tenke positivt nå. Er slitsomt å heletiden være redd og bekymra!

 

Klem til dere!!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gratulerer med at du nå har to hjerter som banker i kroppen din! Det er et kjempegodt tegn at hjertet banker, og du har grunn til å være hoppende glad. Synes 9mm hørtes langt ut jeg, inne på Babyverden.no står det at embryo er 4-8mm fra 6+0 til 6+6 om jeg ikke husker feil. Jeg har uansett spurt en gynekolog om dette ved en tidligere anledning, og hun sa at rundt uke 6 var 3-4mm helt normalt. Lykke til videre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hei kirsty!

Så flott at du fikk se at hjertet banket! Helt utrolig å se sikkert:) Tror nok alt er normalt og helt fint siden legen sa det.

Håper jeg får se et bankende hjerte når jeg skal på ul på mandag og, gleder meg virkelig!

 

God klem til deg:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei. :) Slik var det med meg også. Jeg også visste helt sikkert når jeg hadde el, men da jeg var på ul i ukk 7 (trodde jeg) ble jeg flyttet tilbake noen dager og fikk det ikke til å stemme. Men da jeg var på ul i uke 11 var den større enn forventet så da ble jeg flyttet frem igjen slik jeg selv trodde jeg var. ;) Forvirrende.. men da jeg tok det opp med fastlegen min sa hun at det kunne være vanskelig å se slik tidlig. Tror nok ikke du skal bekymre deg!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hallo Kirsty!

Også her så er fosteret mindre enn min termindato. Første UL i uke 10, viste et 3-4 dager mindre foster, og ordinær UL viste 4 dager.

 

Må skyldes en treg vekst en gang i starten. For jeg er bombesikker på EL (smerter, EL-tester og temp.). Siste sengekos på ei god stund var natta før EL-dagen. Hadde festeblødning og festesmerter 5 dpo, nye utslag på EL-test (på hcg) 7dpo, og tilslutt positiv graviditetstest 10dpo. Så hvis UL-termin stemmer så har jeg nok satt rekord i utslag på tester :)

 

Ungen vår var frisk og rask, så tror ikke du skal bekymre deg så mye! At hjertet slår lover jo kjempebra!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...