Gå til innhold

Oktober: grøt for førstea gang i dag :-)


mammaentiltrulte

Anbefalte innlegg

hun var så fliink. satt bare å gapte og ville ha mer og jeg som var redd hun ikke skulle like det. måtte kapitulere med fullamming før jeg hadde tenkt. begynte å begynte å bli litt lite søvn på natten nå, har vært oppe og ammet 5-5 ganger mellom 23 og 07. fikk bare et par skjeer i dag men likte det tydelig godt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Da skal du se at nattesøvnen blir bedre:) De begynner nok å trenge litt mer enn bare melk i den alderen de er i nå. Fint at hun likte det da:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lykke til. Har hatt det likt som deg, de er nå oppe i omtrent 1 posjon grøt, nattesøvnen har blitt noe bedre. Ser ut til at vi må ha flere måltider med fast føde for å få det enda bedre...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her skjedde det samme, og etter oppstart med grøt sov hun igjen i inntil 6 timer den første økten. Ammer foreløpig resten av døgnet. Håper også dere får den erfaringen, for søvn må man ha - og helst litt sammenhengende :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

håer det blir som dere sier at hun sover bedre. syntes kanskje hun våknet litt mindre i natt, men er ikke sikker. er jo fortsatt på smaksporsjonstadiet og grøten er tynn som suppe.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...