Gå til innhold

Oppskrift på fettfattig meksikansk pannekake-stabel


Anbefalte innlegg

Meksikansk stabel-pannekake med cirka 800 kcal/person

 

Oppskrift til 2 personer:

 

200 g kvernet biffdeig (5% fett)

1-2 rød paprika i tern

½ pakke Santa Maria Fajita kryddermix eller etter smak

Cirka ½ glass Santa Maria garlic salsa

2 dl Cottage cheese

50 g revet ost 10% (for eksempel Synnøves)

Cirka 1 dl vann

1 tsk. soyamel

1 tsk. olje.

2 fullkorns-tortillas (42 g), hver er 113 kcal

 

Brun biffdeigen og tilsett paprika. Rør inn soyamel + kryddermix, salsa, 2 ss av cottage cheese og vann og la koke cirka 10 min.

 

Legg 1 tortilla på en bakeplate. Ta fra 1 dl cottage cheese. Smør halvparten av dette på denne tortillasen. Fordel biffdeigen over, dernest enda en tortillas, resten av cottage cheesen og biffdeigen.

 

Bland (eventuell i blender/hakker) 10 % gullost med resten av cottage cheesen og fordel på toppen. Dette er faktisk veldig bra som topping. Blir litt mer ”fyldig”. Prøv det!

 

Stek i ovnen ved 200 grader i cirka 15-20 min. Server eventuell med salat.

 

  • 2 uker senere...

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...