Gå til innhold

Lørdagskos. Må ha spekeskinke...


Gittalita

Anbefalte innlegg

Hei! Selvsagt vil jeg spiren vel. Ikke noe røyk eller akohol i glasset. Åpna nettopp kjøleskapet og klarte ikke motstå fristelsen. Vellagret delikat skinke.... og et par gode terninger med feta....

Vet jeg har lest eller hørt at dette ikke er lurt å innta under svangerskap pga mulige bakterier i slik mat. Kan ikke noen være så søte å klargjøre dette for meg? (aller helst avkrefte....)

 

Ha en fin lørdagskveld, jenter!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

hei

jeg har helt dilla på spekeskinke, men fryser det ett par dager først -da dør bakteriene

har lest det flere steder så da stoler jeg på det typisk og få dilla på noe en egentlig ikke skal spise

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kan ikke forstå at det skal være så farlig.

Jeg har spist både fenalår og mårpølse flere ganger, og kommer til å spise det flere ganger enda :o)

Er vel bare å passe på at det ikke har ligget lenge i kjøleskapet.

 

Går nok bra med oss også :o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei! det er visst ikke så smart å spise spekemat, men noen mener de blir kvitt bakteriene ved å fryse det etpar dager, ja... Gå inn på denne siden, der står det greit forklart hva man ikke bør spise som gravid:

www.matportalen.no -spesielle grupper -gravide

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...