Gittalita Skrevet 17. mars 2007 #1 Del Skrevet 17. mars 2007 Hei! Selvsagt vil jeg spiren vel. Ikke noe røyk eller akohol i glasset. Åpna nettopp kjøleskapet og klarte ikke motstå fristelsen. Vellagret delikat skinke.... og et par gode terninger med feta.... Vet jeg har lest eller hørt at dette ikke er lurt å innta under svangerskap pga mulige bakterier i slik mat. Kan ikke noen være så søte å klargjøre dette for meg? (aller helst avkrefte....) Ha en fin lørdagskveld, jenter! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 17. mars 2007 #2 Del Skrevet 17. mars 2007 hei jeg har helt dilla på spekeskinke, men fryser det ett par dager først -da dør bakteriene har lest det flere steder så da stoler jeg på det typisk og få dilla på noe en egentlig ikke skal spise Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Renate77 ♥med gutt og jente♥ Skrevet 17. mars 2007 #3 Del Skrevet 17. mars 2007 Kan ikke forstå at det skal være så farlig. Jeg har spist både fenalår og mårpølse flere ganger, og kommer til å spise det flere ganger enda ) Er vel bare å passe på at det ikke har ligget lenge i kjøleskapet. Går nok bra med oss også ) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Papegøyeblomst Skrevet 17. mars 2007 #4 Del Skrevet 17. mars 2007 Hei! det er visst ikke så smart å spise spekemat, men noen mener de blir kvitt bakteriene ved å fryse det etpar dager, ja... Gå inn på denne siden, der står det greit forklart hva man ikke bør spise som gravid: www.matportalen.no -spesielle grupper -gravide Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå