Gå til innhold

Tilvenning av nye matvarer?


Hoppetussa

Anbefalte innlegg

Er det fortsatt slik at man bør introdusere nye matvarer forsiktig, tro?

 

I går fikk Ingrid fruktmos med eple, pære, aprikos og fersken. Jeg ga henne et halvt beger fordi hun ville ha det. Første gang hun fikk dette begeret. Et par timer etterpå var bæsjen ganske rennende, men ellers var hun blid, ikke magevondt.

 

Kan det ha vært den nye fruktmosen hun reagerte på? Har alltid vært så nøye med å starte med et par - tre teskjeer før...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg er ikke så nøye på introdusering lenger, i hvertfall hvis det bare er snakk om en annen type fruktmos, middagsglass tilpasset alder eller sånn siden hun har spist det så lenge. Er det snakk om noe helt nytt, så ville jeg tatt det litt gradevis igjen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg lagde noen helt nye middager i går, spaghetti og kjøttgryte (lapskaus på en måte). Kommer til å ta de veldig gradvis, for der er det masse nytt.

Men med frukt og sånn er jeg ikke så nøye, foreløpig er jo all frukt han får kokt/bakt i ovn så det er bare milde ingredienser.

 

det kan vel hende hun fikk en mild reaksjon, men hvis det ikke var smerter med i bildet så vil jeg ikke tro det er farlig :o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...