Hoppetussa Skrevet 14. mars 2007 #1 Del Skrevet 14. mars 2007 Er det fortsatt slik at man bør introdusere nye matvarer forsiktig, tro? I går fikk Ingrid fruktmos med eple, pære, aprikos og fersken. Jeg ga henne et halvt beger fordi hun ville ha det. Første gang hun fikk dette begeret. Et par timer etterpå var bæsjen ganske rennende, men ellers var hun blid, ikke magevondt. Kan det ha vært den nye fruktmosen hun reagerte på? Har alltid vært så nøye med å starte med et par - tre teskjeer før... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
fjolla Skrevet 14. mars 2007 #2 Del Skrevet 14. mars 2007 Jeg er ikke så nøye på introdusering lenger, i hvertfall hvis det bare er snakk om en annen type fruktmos, middagsglass tilpasset alder eller sånn siden hun har spist det så lenge. Er det snakk om noe helt nytt, så ville jeg tatt det litt gradevis igjen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Luni og go'gutten =) Skrevet 14. mars 2007 #3 Del Skrevet 14. mars 2007 Jeg lagde noen helt nye middager i går, spaghetti og kjøttgryte (lapskaus på en måte). Kommer til å ta de veldig gradvis, for der er det masse nytt. Men med frukt og sånn er jeg ikke så nøye, foreløpig er jo all frukt han får kokt/bakt i ovn så det er bare milde ingredienser. det kan vel hende hun fikk en mild reaksjon, men hvis det ikke var smerter med i bildet så vil jeg ikke tro det er farlig ) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå