Gå til innhold

YES!


Simen og Julie

Anbefalte innlegg

Da har lillegutt fått vannkopper...

vet dere om hvor lenge det kan vare?

og om alle kommer på en gang?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Mari hadde vannkopper når hun var 14 dager gammel. var ikke særlig plaget av dette.Fikk kun 2 stk som tørket inn etter 10 dager eller noe sånt. Fikk beskjed om å ta kontakt med legen dersom hun fikk feber.det gjelder sikkert ikke dere nå, får no e jo ungan over tre måneder. Litt skummelt syntes jeg, men veldig greit å bli ferdig med det. Fikk høre at vannkoppene begynner først på hodet og jobber seg nedover kroppen, for så å jobbe seg ut(gjennom tærne da.....??hihi, vet ikke om den teorien stemmer, men de sa d på barnehagen)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gutten min fikk vannkopper da han var 7 uker. Han fikk enormt mye utslett (nye prikker i ca. 4-5 dager), men ingen feber. Det virket heller ikke som om han var så fryktelig plaget av kløe, men vi smurte ham inn med hvitvask (kløestillende middel som fås på apoteket) om kvelden før han skulle legge seg. Allmenntilstanden hans var upåvirket, og legen vår sa at det er sjelden at babyer og små barn blir noe særlig syke av vannkopper. Det stemte i hvertfall her i huset, ingen av gutta (de andre to er 6 og 3 1/2 år) var noe særlig syke til tross for mye utslett.

 

Alle prikkene til lillemann var tørket ut etter ca.14 dager, men vi kan ennå se merker etter noen av dem (snart en måned siden nå). Legen vår sa forøvrig også at når utslettet når fotsålene, så nærmer det seg slutten av sykdommen.

 

Lykke til, og god bedring til Simen!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Snuppa her (3mnd i morgen) har også fått vannkopper....Venta det egentlig, for eldstemann hadde det for 2 uker siden. Går heldigvis bra med snuppa, lite prikker foreløbig og formen er fin. HS sa at de fikk ofte et veldig lett forløp når de var så små, så satser på det.

Med eldstemann varte det ca 1 uke, men kan enda se noen prikker som ikke er helt borte. Men det er de som han klødde sår på.

Smør med hvitvask, det hjelper! God bedring til lillegutt!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...