Gå til innhold

Det er bekreftet. Menn hater bruksanvisninger.


-carina-

Anbefalte innlegg

Men sliter heller i timesvis med en Ikea-hylle, enn å ty til bruksanvisningen i fem minutter. Det viser en undersøkelse Energizer har gjort i England.

 

Nesten 60 prosent av gutta innrømmet at de helst fiklet sammen en ny dings av eget hode uten å kikke i bruksanvisningen, mot 26 prosent av damene.

 

Årsaken de oppga var ganske enkelt at de ikke gadd å lese manualen.

 

To late prosent menn ba heller noen andre lese bruksanvisningen for seg, for så å få fortalt hvordan dingsen skal monteres.

 

Og ti prosent av de nesten 2000 spurte endte til slutt med å la samboeren montere hva-det-nå-måtte-være.

 

 

Juniorhjelpen

 

Men det er ikke bare menn alene som er bortreiste i forhold til å montere ting. Faktisk er det i følge undersøkelsen millioner av foreldre som må ty til barna sine for å få monteringshjelp.

 

En kvinne fortalte at hun og partneren hadde brukt timevis på å få en batteridrevet dings til å virke, bare for å til slutt få beskjed fra sin fire år gamle datter – at batteriene satt i feil vei.

 

Den manglende tekniske kunnskapen blant britene betyr at de i gjennomsnitt bruker 45 minutter på å få en bursdags- eller julegavegadget til å virke.

 

Foreldre bruker i gjennomsnitt 30 minutter på å finne ut hvordan barnas gave funker.

 

Faktisk tilstår 35 prosent av foreldrene at de bekymrer seg så mye for å få barnas gaver til å virke, at de prøver dem ut før de pakker dem inn.

 

Millioner av briter bruker gjerne 500 kroner i snitt på en dings, uten å ane hva den faktisk gjør.

 

I tillegg avslører undersøkelsen at 67 prosent av de spurte har endt opp med en dings som ikke virker, fordi man har glemt å kjøpe batterier.

 

Og en av fem foreldre har måttet trøste barn i seng ved å love at de skal huske å kjøpe batterier til den nye leken i morgen.

 

 

 

(Sakset fra womanweb.no)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...