Gå til innhold

Juni: Betaler dere barnets forsikring med barnetrygden?


~Endorfina~

Anbefalte innlegg

Vi setter hele trygden inn på konto til henne, men har hørt om en del som bruker deler av barnetrygden til å betale for forsikringen til barnet. Bare lurer på hva som er vanlig.

 

Og med det samme; hvilken forsikring har dere til barnet deres?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vi sparer barnetrygden hennes, men å bruke den på forsikring hørtes jo også fornuftig ut! Har ikke hørt om noen som gjør det.

 

Vi har forresten livsforsikring i Gjensidige.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det lønner seg faktisk heller å spare i egen bolig for så DERSOM noe skulle skje å refinansiere lånet på boligen og frigjøre kapital på den måten. Det har seg nemlig slik at for å få utbetalt forsikring må barnet i de fleste forsikringsavtaler erklæres medisinsk ufør, og det skal visst ekstremt mye til før leger gjør dette. Beklager om jeg har et par feil formuleringer dersom det er noen med mer peiling på jus eller medisin enn meg her inne, men dette var det en lang sak om på FBI på NRK. Google litt om barneforsikringer på nett, så finner du helt sikkert noe info :-) Vi har barneforsikring, men skal kutte den ut. Skal heller sette barnetrygden til sønnen vår inn på en spesiell kontotype i Postbanken som heter noe sånt som barnas trygghetskonto, da er det en forsikring innbakt i den sparingen faktisk, genialt :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har det som kalles barnas trygghetskonto i Postbanken. Det innebærer at hele barnetrygden går direkte inn på en sparekonto til snuppa, og vi får gratis ulykkesforsikring til henne.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...