Gå til innhold

Kan SA ha noe med farens hasj-røyking å gjøre?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Hei Alexi.

 

Jeg har ikke noen steder skrevet at jeg er skråsikker. Hadde jeg vært det så ville jeg ikke spurt, noe du som er så smart sikkert skjønner selv.

 

jeg gikk utifra at denne tråden ville bli besvart av hissige anti-hasj mødre og av mange som ikke veit hva de snakker om. Jeg var derfor interessert i å høre fra de som 100% sikkert VET hva de snakker om og som kan bevise sine påstander med linker til sider på nettet eller til bøker jeg kan låne evnt kjøpe.

 

Jeg ser det har kommet opp noen linker nå som jeg skal lese, takk for det! :-)

 

Men som noen andre skriver her så er marjuana (vet ikke hvordan det skrives) sterkere enn hasj.

 

Men Alexi, du sier at JEG hører det jeg vil høre, hva med deg da? ha ha ha

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk LilleM22, det virker som du har peiling på hva du prater om og ginger-mor da. Irriterende å lese innlegg fra folk som ikke veit hva de snakker om, da er det bedre å la være å skrive noe.

 

Og jeg vil ikke si at jeg tvinger fram noen debatt/krangel. Jeg spør et enkelt spørsmål og de som ikke har noen peiling kan la være å snakke så slipper jeg å lese piss i håp om at det kanskje var noen som kunne hjelpe meg.

 

Men dere som skjeller meg ut får bare fortsette, jeg bryr meg ikke så veldig.

 

Beklager, dette ble et kranglete innlegg, men jeg blir bare litt oppgitt..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg forstår deg veldig godt jeg Hi! Vet jo at det ikke var meningen at det skulle bli en debatt/krangel. Du spurte jo bare om et enkelt spørsmål. Da er det unødvendig av folk å komme hit og dømme, om noe de tydeligvis ikke har peiling på! akkurat som når de ser ordet hasj, så klikker det helt for dem! Blir for dumt!

 

Håper iallfall det ordner seg for deg Hi! Snakk med kjæresten om det, og hvis du føler det hjelper kan du jo be han slutte/kutte ned akkurat nå? Selv om det er ikke akkurat lett:-D Tror ikke det er grunnen i det hele tatt med at opplevde SA. Uansett,lykke til! Jeg håper neste sitter:-D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

unnskyld meg, men er det rart da?

 

ordet hasj burde vært et fremmed ord på en slik nettside som dette. Og det vet HI så jævlig godt. Tror dere virkelig det ikke blir krangel og diskusjon rundt et sånt spørsmål???

 

Det virker ikke som noen av dere har noe særlig peiling på hasj.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

ja ja alexi...vi har skjønt det nå liksom. Du må bare godta at ikke alle har likt syn som deg og at du nødvendigvis ikke er den som har rett. ro deg ned nå.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

da får du bare bli oppgitt. Det er ingen menneskerett å kommentere alle innlegg. særlig hvis man ikke har noe saklig å si...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

idiotisk av deg alexi! Hun har spurt et seriøst spørsmål! Hvis du skal komme her og dømme, og ikke klare å svare henne seriøst, trenger du ikke komme inn på dette innlegget! Folk må lære seg å svare ordentlig! Hadde dette vært et innlegg hvor det hadde stått "dine meninger om narkotika", hadde jeg skjønt deg! Men ikke kom inn her å svar på noe du ikke har peiling på! Tror de som faktisk klarer å svare mer seriøst og er hyggelige her, har mere peiling enn deg! Vi er også imot narkotika og bla bla, men vi svarer seriøst fordi vi vet hva vi snakker om! Hold deg unna innlegg du ikke kan svare på!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg svarte faktisk seriøst på tråden, men ettersom tråden utviklet seg så jeg at HI bare leste det hun ville lese. Og hva er vitsen med spørsmålet da???

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg skrev:

 

ja, farens hasj-røyking kan være skadelig for fosteret. SERIØST.

 

Du bør kontakte helsepersonell. SERIØST.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Du burde kanskje vurdere å se igjennom noen av de andre, meget unødvendig, dømmene, og umodne innleggene du har skrevet! Hadde nok vært en idè!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Var på en forelesning om temaet graviditet og alkohol i dag, og der ble det sagt at om far er ruset når barnet blir unnfanget, er sædcellene også beruset. Normalt vil det være de sterkeste og dyktigste sædcellene som når først frem, men når far er ruset er det mye større sjangs for at noen av de mindre levedyktige cellene når først frem. Regner med at det samme gjelder for hasj egentlig... Så da øker nok sjangsen for SA, men hvor mye vet jeg ikke.. Ganske logisk hvis en tenker etter egentlig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

haha... ja, da er det bare å slutte å drikke og røyke og alt da...! Makan! Fanatikere liker vi ikke. Får være grenser!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har vært sammen med en som har røyket hasj så ville ALDRI ha satt barn til verden sammen med han! Og synes det er vel så ille å drikke foran barna sine!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

forskjellig fra person til person det! Kan vel hende de slutter når barnet kommer til verden, tviler sterkt på at de gjør det FORAN barna... drikke foran barna er ikke ille det da! Men å drikke seg FULL foran barna, er ille! Kjenner en som har to HAN skulle aldri hatt barn syntes jeg! Syntes ikke hasj er så ille, så lenge du ikke gjør det foran barna eller skal hjem med barna senere for å si det sånn:-P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

manglet noe i teksten der gitt.. kjenner en som har to barn og tar cola i helgene.. han skulle aldri hatt barn!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Når man svarer med sine egen meninger i denne tråden er det galt for da har man ikke "bevis" nok, men når det er en her som faktisk har vært på forelesning om dette og har bevis, DA er man fanatiskere. Hjelpes meg! Man kan jo ikke vinne med dere. Dere har bestemt dere for at hasj er ok og da får dere bare tro det da, samme hvilke konsekvenser det får for dere, pappaen og babyen deres.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er jo fortsatt ikke noen bevis for det! De antar det...ingen som oppmuntrer til å bruke dop her, vi bare hjelper til og er litt mer positive! Ingen som gidder å høre på negative mennesker som dømmer dem for det de gjør! Går ann å være saklig skjønner du anonym! At du har vært på en forelesning om hasj, gir deg ikke peiling. Forskere og leger antar, de vet ikke.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

også var det en forelesning om alkohol og graviditet...ikke hasj. Blir noe annet. Skal man slutte å leve fordi man kanskje vurderer barn da eller? Er noen som ikke planlegger, men tar det som det kommer istedet. Bedre det spør du meg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Siden narkotika er værre enn alkohol tenkte jeg kanskje det var noe å TENKE på hvertfall. Men nei det er nok riktig, leger og forskere tar nok helt feil... mens du derimot har nok rett ja. HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...