Gå til innhold

Kan SA ha noe med farens hasj-røyking å gjøre?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Vet at det kan gi dårligere sædkvalitet, men trodde det ville si at det var færre sædceller i en utløsning og derfor gjør at man får problemer med å bli gravid..?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Han kan jo ha en god personlighet selv om han røyker hasj da..! (Ikke at min gjør det, noe jeg er GLAD for (!!!!!!) Jeg ville isåfall ha nektet han det etter en evt graviditet/fødsel...)

 

Jeg kan desverre ikke svare på spm som var utgangspunktet i denne tråden, ville bare kommentere svaret her..

 

Lykke til!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

tror heller det kan være vanskeligere og bli gravid..jeg vet ikke helt..hadde kanskje vært en ide og ikke ta dop el røyke når man prøver i alle fall:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Spør en lege, kanskje på nettet om du ikke har lyst til å spørre fastlegen din...

Men jeg sier som ei anna her, vil du virkelig ha barn med en som røyker hasj??? Det hadde jeg aldri godtatt. Tenk om babyen blir skadet av dopen...

 

Fysjavmeg!

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Helt ærlig så ser jeg ikke problemet med at han røyker en om kvelden etter at barnet vårt har lagt seg. Finnes da de fedre som tar seg en øl eller 3 til maten og foreldre som drikker vin i helga, det er like ille. Hvis ikke værre...

 

Min mann er fantastisk, og har en flott personlighet så ja jeg vil absolutt ha flere barn med mannen i mitt liv. Gjerne 3 til he he he.

 

Snakket med han om det i sted og han trodde ikke det var derfor jeg spontanaborterte. Han sa at sædcellene blir sløvere slik at de ikke svømmer så raskt... men jeg skla spørre legen om det=)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

På hvilken måte da og har du noen bakgrunn for det du sier? Jeg skulle like å vite litt mer om det og lese litt.

 

takk skal du ha!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg vil anbefale deg å ta kontakt med helsepersonell ang dette, og huske at hasj er ikke som et glass vin eller en vanlig sigarett. Det er en god grunn til at det er ulovlig.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg tviler på at fars hasjrøyking kan ha noe å si for at du aborterer. Så vidt jeg vet er det ikke noe farligere for sædkvaliteten enn om far røyker vanlige sigaretter.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jo jeg har faktisk lest at hasj og andre narkotiske stoffer kan føre til misdannelser hos barnet og abort.

Tror det er veldig lurt å kutte å hasj i prøve perioden deres.

Grunnen til at jeg vet det er fordi min kjæreste selv har røykt av og til uten at jeg viste det ! dette er det helt slutt på nå heligvis.

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Giftstoffene i hasj lagres i kroppens fettceller i mer enn 6 uker. Det sier seg selv at disse giftstoffene har anledning til å gjøre adskillig større skade enn både sigaretter og alkohol. Man vet lite om hasjens skadevirkninger på foster, men jeg synes ikke man skal ta den sjangsen.

Jeg har vært samment med en mann som ble psykisk syk pga av hasjrøyking, nå skal det sies at han røyka mye, mange ganger om dagen etterhvert, men det begynte med litt en gang iblandt. Jeg synes også det var greit i begynnelsen, men det holdt på å gå riktig galt. Det hører med til historien at dette var en voksen mann i 30 åra, og jeg vet at ikke alle som røyker hasj blir tunge rusmisbrukere, jeg sier bare at man skal være på vakt. Han er voksen, velutdannet og ressurssterk, og det er helt uvirkelig for meg at jeg skulle havne i en slik situasjon, jeg var alt for naiv i forhold til hasjrøykinga Jeg har ikke kontakt med ham lenger, og jeg takker høyere makter for at jeg ikke fikk barn med ham...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Joda Nicoline, men det er jo ikke snakk om at mor røyker. :) Her er det jo far som røyker.

 

Selfølgelig er det best å kutte ned alt usunt også for far, men jeg tror virkelig ikke grunnen til at HI har hatt en SA er at mannen hennes tar seg en blås i ny og ne.

 

Hvor mange her har ikke menn som røyker eller drikker av og til? Det er ganske sterke stimuli det og. Om det ikke hadde vært en del av vår kultur fra gammelt av hadde aldri tobakk og alkohol blitt lovlig her i landet. Det er jo aller best å være supersunn hele tiden og alltid, men jeg synes ikke vi skal dømme HI for at mannen hennes vane (selv om den er ulovelig). Han kunne gjort mange andre (lovlige) ting som hadde vært værre for helsa og for sædcellene, og jeg tviler for at HI hadde fått like mye pes for det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hei BUBBS. Nei jeg det er snakk om far også her ja! Jeg har lest at det at faren røyker øker sjanser for SA, Misdannelser for fosteret + at spermen svakkes slik at det er vanskeligere å bli gravid'

det er det jeg har lest

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nikotin lagres også i mannens tesikler i flere måneder. Det er bevist at menn som røyker opp til ett år før barnet blir født oftere får barn som utvikler leukemi senere i livet.

 

Alt av usunne ting er jo farlig!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ok da ;)

 

Siden du har lest om dette spesiellt så vet du det nok bedre enn meg! :) Jeg har bare lært at det reduserer fertiliteten jeg, jeg har aldri hørt at det gir noen spesielle større sjanser for SA enn tobakk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har ingen tror på i det hele tatt at hvis mannen røyker hasj øker dette sjansen for SA! Tror dette bare er tull, og lurer fælt på hvor noen av dere her får informasjonen deres fra!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vel hvordan kan du vite at det er tull?

jeg har lest en artikkel , skrevet av fødselslege på nett, der de mener at at hasjrøyking hos faren KAN ( og da mener de kan og ikke vil) føre til misdannelser hos foster, SA, osv.

HAsj er et sterkt narkotisk stoff og sitter i kroppen til mannen i flere uker ( om ikke mer). Derfor kan spermien ( som da blir en del av fortsteret) bli skadet av det! KAN stod det i den artikkele,

Hvorf i helsike vil noen ta slike sjanser bare for at typen skal få lov til å røyke hasj i prøveperioden. Det er så lavmål som det kan bli i mine øyne.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I denne artikkelen sto det ikke noe nytt. Jeg er på jakt etter artikler der det står om SA og gjerne misdannelser....

 

hi

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk 'bubbs'. Det er akkurat der jeg står også i denne hasj-diskusjonen. Men det er så mange fanatikere som ikke skjønner hva de prater om så jeg orker rett og slett ikke diskutere.

 

Det stemmer, jeg røyker verken vanlig eller noe annet.

 

Og til ei anna ei som sier at det begynner i det små... vel nå røyker mannen min mye mindre enn for 10 år siden så jeg er ikke så veeeeldig bekymret over at han skal bli en stor-røyker!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Herregud! Idiotisk! KAN ja, det er mye som KAN skade barnet da vettu! Alkohol, røyk osv. like skadelig dette også! Dreper tross alt(noe ikke hasj gjør). Nå sier jeg ikke at jeg er tilhenger av hasj, for det er jeg absolutt ikke! Men farlig er det egentlig ikke! Det bedøver hjernecellene ja, og du kan vel få et litt feil bilde av virkeligheten hvis du gjør det for mye.Derfor folk ofte får psykiske problemer!

 

Ikke noe problem å søke opp andre artikler, opplysninger om dette tema hvor meningen vil være annerledes. Dette er da ÈN mening til en lege, som antar at dette er farlig! Dette har jeg ikke noe tro på i det hele tatt!

 

Sterkere stoffere enn hasj, ja... men hasj i seg selv, nei!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vet liksom ikke helt hva jeg skal søke på for å finne slike artikler.. Jeg selv tror ikke det har noe å si at han røyker litt på kvelden, men det var noe som slo meg i morges. Vi får bare prøve igjen ved neste anledning...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dere må bare selv gjøre det dere føler for mener jeg:-) tror ikke det er større sjanse for at du får SA ved at han røyker! Men hvis du føler at det er en sjanse å ta, bør han selvfølgelig begrense seg eller slutte helt! At nikoline kaller dette lavmål oppi her, kaller jeg veldig trangsynt og uvitende! Slutt å døm mennesker! Bry deg heller om hva du selv driver med!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...