ed123♂♂♂ Skrevet 8. mars 2007 #1 Del Skrevet 8. mars 2007 Er så usikker på om jeg kan spise det. Står så mange ulike anbefalninger. Hva vil betyr det når det står hos matportalen at man skal spise slik ost ferskest mulig. Hva er ferskest mulig? Er det innenfor holdbarhetsdatoen. Er veldig taknemmelig for svar.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mor til en stor og en liten Skrevet 8. mars 2007 #2 Del Skrevet 8. mars 2007 Osten må være helt fersk,så se på produksjonsdato og holdbarhet samt at den må være laget av pasteurisert melk. Er selv glad i brie men har holdt meg unna enda. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Guttemamma x 3 Skrevet 9. mars 2007 #3 Del Skrevet 9. mars 2007 Jeg er osteelsker så dette har jeg satt meg grundig inn i: Det er ost som er laget på UPASTEURISERT melk du ikke skal spise p.g.a. fare for listeria. Det er stort sett KUN i store ostedisker du kan finne ost av upasteurisert melk. Den er merket så du risikerer ikke å ta feil hvis du leser innholdsfortegnelsen. Hvit Castello er laget av pasteurisert melk. http://www.arla.no/C1256DDB002EE08A/O/E1303E4F3AB1EA2FC1257261004832AE All ost fra f.eks. Tine er også laget på pasteurisert melk. Ferskest mulig er innenfor holdbarhetsdatoen, hvis du vil være enda sikrere kan du velge den som er nærmest produksjonsdato. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå