Gå til innhold

Har så frykyelig lyst på Hvit Castello , samme som på skravlesiden


ed123♂♂♂

Anbefalte innlegg

Er så usikker på om jeg kan spise det. Står så mange ulike anbefalninger. Hva vil betyr det når det står hos matportalen at man skal spise slik ost ferskest mulig. Hva er ferskest mulig? Er det innenfor holdbarhetsdatoen. Er veldig taknemmelig for svar..

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Osten må være helt fersk,så se på produksjonsdato og holdbarhet samt at den må være laget av pasteurisert melk. Er selv glad i brie men har holdt meg unna enda.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er osteelsker så dette har jeg satt meg grundig inn i:

 

Det er ost som er laget på UPASTEURISERT melk du ikke skal spise p.g.a. fare for listeria. Det er stort sett KUN i store ostedisker du kan finne ost av upasteurisert melk. Den er merket så du risikerer ikke å ta feil hvis du leser innholdsfortegnelsen.

 

Hvit Castello er laget av pasteurisert melk.

http://www.arla.no/C1256DDB002EE08A/O/E1303E4F3AB1EA2FC1257261004832AE

 

All ost fra f.eks. Tine er også laget på pasteurisert melk.

 

Ferskest mulig er innenfor holdbarhetsdatoen, hvis du vil være enda sikrere kan du velge den som er nærmest produksjonsdato.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...