Gjest Skrevet 8. mars 2007 #1 Skrevet 8. mars 2007 Flere som så Wenche lagde den på god morgen norge??Den er verfall super god!Here it goes: 6 eggeplommer 6 dl kremfløte 1 1/2 dl sukker 1 dobbel daim pisk eggeplommene og kremfløten+sukkeret hver for seg.når begge deler er pisket stift.(eggedosisen halv stiv) blandes dette sammen+ daimen som er hakket opp. settes i fryseren minst 6 t BESTE ISEN EVER!!(OM DU LIKER DAIM SÅ KLART)
Caren med mai & julibarn Skrevet 11. mars 2007 #2 Skrevet 11. mars 2007 Laget isen på fredag og spiste den i går. Den var kjempegod!! Kommer til å lage denne isen flere ganger :-)
Gjest Skrevet 17. mars 2007 #3 Skrevet 17. mars 2007 Dumt spm. men skal man piske eggeplommene for seg og kremfløte+sukker for seg?
*rbte* Skrevet 18. mars 2007 #4 Skrevet 18. mars 2007 Nam nam, dette var godt:) Akkurat jafset i meg en god dose daim is nå....
Gjest Skrevet 21. mars 2007 #5 Skrevet 21. mars 2007 I bolle nr 1 pisker du eggeplommene og i bolle nr 2 pisker du kremfløten sammen med sukkeret;) åsså blander du alt sammen til slutt;)
solstjernen - seksbarns mor Skrevet 21. mars 2007 #6 Skrevet 21. mars 2007 La iskaken stå i kjøleskap 20 minutter før servering.
solstjernen - seksbarns mor Skrevet 21. mars 2007 #7 Skrevet 21. mars 2007 Denne skal eg lage til bursdags selskapet som me skal ha på søndag. Klarer nesten ikke å vente til søndag ...
Gjest Skrevet 21. mars 2007 #8 Skrevet 21. mars 2007 Ok, takk for svar:) skal lages til helga tenker jeg =)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå