Gå til innhold

Go kveld folkens!


Snupidupi

Anbefalte innlegg

Ka dåkker gjør på en torsdagskveld? Æ kjeda mæ nu litt... sambo jobba tel langt på natt heile denne uka, så hær sett æ nu aleina... ongan sov søtt, nybada og fin bægge to :D Har hatt en fin dag i dag... vært ute å trilla tur, med storesøstra på akebrett... litt tungt å både skyv og dreg på en gang da... men vi gikk ikke så vældi langt... også va vi utfør hær etterpå så storesøstra fikk gådd litt på ski... Vi har hatt utruli fint vær i dag 7,5 grader og sol :D AK sa at mamma nu bi det sommer :D Håpa det æ å, men det e vel nån mnd førr tili :D

 

Julie sov utruli lite på dagen nu... søv 2 tima når vi va ute... ellers så søv ho et kvarter før barnetv... Håpa ho snart finn ut at ho skal ha sæ to litt lange lura om dagen... det hadd storesøstra da ho va lita og det va supert...

 

Håpa dåkker har hatt en fin dag og en koseli kveld!

 

Klem

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Heisann:)

har akkurat kommet hjem fra ikea,vært å kjøpt nytt stuebord! Svigers var barnevakt,første gang noen andre enn oss har lagt Kasper! Det hadde gått veldig fint da:)

Har vært kjempefint vær her idag også,deilig med sol!

Ha en fortsatt fin kveld=)

Klem

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Heisann!

 

Tja..gjør vel egentlig ikke noe spesielt..Sitter her og henger, da..;) Veslesnuppa sover søtt, og det er godt! Har sovet veldig lite på dagen i dag, kun en lur på 2,5 timer på hele dagen - og det er unormalt lite til henne å være. Det merktes nå på kveldingen, for å si det sånn..;) Slitsomt med sånne sutrekvelder. Men så er hun jo så god attåt, da!!:)

 

Ellers har vi hatt en veldig fin dag! Har vært så kjempefint vær her også, og det er herlig! Etter en rolig morgen og formiddag, trillet vi en tur i sola. På ettermiddagen har vi vært på kjøpesenteret og handlet litt, alle tre. "Skravlet", smilt og kost masse i dag!:)

 

Slenger meg på, og håper alle har hatt - og fortsatt har - en flott torsdag og Kvinnedag!:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har vært i bursdag til pappan min. Pynta Mira i penkjolen :-) Spist kaker og kosa oss sammen med familien. Var spent på hvordan det ble med legging for kvelden i og med at vi ikke var hjemme, men det gikk takk og pris knirkefritt til nesten vanlig tid. Er så redd for å ødelegge den greie rytmen hun har nå.

Så nå sitter jeg her og sløver, sambo la seg nå...Er stuptrøtt, men må ta siste pumping før natta :-/

Hørtes ut som du har hatt en deilig dag utendørs, Snupidupi!

 

God kveld til alle desemberjenter og -babyer :-) !

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har en litt pyton kveld i dag...

Henning spyr som bare rakkern. Spruten bare står ut av munnen hans. og det er knallgult og litt grønt det som kommer ut.

Har vært på legevakta, og vi skulle se an utover kvelden/natta. Fortsetter han å kaste opp alt han får i seg så må han legges inn. Nå er det snart 1 time siden sist, og han har ikke kasta opp det han fikk nå... ca 10 ml mme og 10 ml kokt avkjølt vann. Redd han skal tørke ut...

Håper det går greit i kveld.... Ikke moro med sykdom når de er så små...

...Og han som har 10 ukersdag og alt.... ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...