holabalola Skrevet 8. mars 2007 #1 Skrevet 8. mars 2007 Noen som kan hjelpe meg med råd/oppskrift på brød/loff hvor deigen heves over natten. Skal det være mindre gjær? Kald væske?
Anonym bruker Skrevet 8. mars 2007 #2 Skrevet 8. mars 2007 Stod om det i KK denne uken Masse oppskrifter på forskjellige brød som skal heves i 12-48 (!) timer. Men, mindre gjær ja. Det stod 5 gram gjær i de fleste oppskriftene.
Blomsterbarn Skrevet 8. mars 2007 #3 Skrevet 8. mars 2007 Thors speltbrød skal heve over natten, inneholder lite gjær, mye fiber og er kjempegodt! Mange ingredienser å kjøpe inn første gang, men du får brukt opp det meste i løpet av tre runder med baking: http://www.woman24.no/vekt_og_kosthold/article32287.ece
Anonym bruker Skrevet 30. mars 2007 #4 Skrevet 30. mars 2007 hei det er ikke noe problem og heve over natten. men da må du ha i kaldt vann og sette deigen kaldt i kjøleskapet.
blond Skrevet 7. mai 2007 #5 Skrevet 7. mai 2007 Frokostbrød 3 dl vann (kaldt!) 25 g gjær 1-2 ts salt 1/2 dl olje 2 ts korianderfrø, knuste 5 dl sammalt hvete fin 2-4 dl hvetemel Ha alt i bollen og arbeid deigen smidig. Del deigen i to og sett den på et smurt bakebrett. Skjær med kniv nesten gjennom. Sett kaldt til heving ca 12 timer. Dagen etter: Sett langpannen på midterste rille i kald ovn og sett den på 200 grader. Stekes ca 30 minutter. Pensle med vann når de er ferdig stekt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå