Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Har lest et sted tror jeg, at man skal være forsiktig med mat som ikke er tilbredet ved koking eller steking. Gravet og røyket kjøtt og fisk skal man være forisktig med. Er ikke helt sikker. Var gravid for 9 år siden, og da var det aldri snakk om det. Leste et eller annet om bakterier som kunne være farlige for gravide, hvis maten ikke var tilbredt godt.

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/8504681-r%C3%B8kt-laks/#findComment-8505073
Del på andre sider

Annonse

Legen har også sagt til meg at man skal være forsiktig med spek og røket fisk, kan spises, men da skal man vite at den er fersk.

 

når det gjelder sydenreiser får de barn der også, men de har en annen bakterieflora enn vi har, og pga varme og andre regler for hvordan mat skal både oppbevares og tilberedes er nok kanskje sjansen større for å bli dårlig. Men er man forsiktig med hva man spiser, håndvask, drikkevann osv går det sikkert helt fint!

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/8504681-r%C3%B8kt-laks/#findComment-8513565
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...