Luna** Skrevet 6. mars 2007 #1 Del Skrevet 6. mars 2007 kan vi spise røykalaks? Eller er den kaget på samme prinsipp som spekemat? Litt usikker.... Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/8504681-r%C3%B8kt-laks/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 6. mars 2007 #2 Del Skrevet 6. mars 2007 Har lest et sted tror jeg, at man skal være forsiktig med mat som ikke er tilbredet ved koking eller steking. Gravet og røyket kjøtt og fisk skal man være forisktig med. Er ikke helt sikker. Var gravid for 9 år siden, og da var det aldri snakk om det. Leste et eller annet om bakterier som kunne være farlige for gravide, hvis maten ikke var tilbredt godt. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/8504681-r%C3%B8kt-laks/#findComment-8505073 Del på andre sider Flere delingsvalg…
noralill Skrevet 6. mars 2007 #3 Del Skrevet 6. mars 2007 Hei. Jeg var hos spesialisten vi går hos i forrige uke på UL. Jeg var da akkurat 6 uker. Jeg spurte om mat - spes spekeskinke og han sa at man skal spise det man har lyst på. Men holde seg unna rakørret og sydenreiser.... Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/8504681-r%C3%B8kt-laks/#findComment-8505208 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 6. mars 2007 #4 Del Skrevet 6. mars 2007 Hvorfor skal man holde seg unna sydenreiser? De får barn der også, så kan ikke skjønne hvorfor det er et problem. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/8504681-r%C3%B8kt-laks/#findComment-8505276 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 6. mars 2007 #5 Del Skrevet 6. mars 2007 Problemet med røykelaks kan være listeria bakerien, den skal man passe seg for! Laksen blir testet, før den sendes ut, men det kan skje glipper eller de oppstår "undderveis"- derfor bør man kanskje være litt forsiktig. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/8504681-r%C3%B8kt-laks/#findComment-8505928 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mor til en stor og en liten Skrevet 6. mars 2007 #6 Del Skrevet 6. mars 2007 Om man har lyst på røkelaks og spekemat må man spise det ferskest mulig har jeg lest flere steder. Det tolker jeg som med en gang man har åpnet pakken er det greit, men ikke etter 2 dager i kjøleskap.... Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/8504681-r%C3%B8kt-laks/#findComment-8509689 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tussa og Sofie Skrevet 6. mars 2007 #7 Del Skrevet 6. mars 2007 Legen har også sagt til meg at man skal være forsiktig med spek og røket fisk, kan spises, men da skal man vite at den er fersk. når det gjelder sydenreiser får de barn der også, men de har en annen bakterieflora enn vi har, og pga varme og andre regler for hvordan mat skal både oppbevares og tilberedes er nok kanskje sjansen større for å bli dårlig. Men er man forsiktig med hva man spiser, håndvask, drikkevann osv går det sikkert helt fint! Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/8504681-r%C3%B8kt-laks/#findComment-8513565 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå