Gå til innhold

Noddy&netta sin tråd


*Netta* har 2 prinsesser <3

Anbefalte innlegg

Ja, håper han klarer å ordne det, vil gjerne komme videre!

Men men, har begynt på talen til bruden, så slipper jeg å glemme den!

Har bedt alle i utdrikningslaget om å lage et bidrag til album til henne, håper så mange som mulig blir med på det!

Skal se om jeg får tak i adressen til foreldrene hennes også så kanskje jeg får inn litt bidrag fra familie også!

Ellers er hovedtrekkene for utdrikningslaget klart og nå venter jeg bare på tilbakemelding fra de siste 4 før jeg kan bestemme hva det blir til!

 

Nå kommer snart mann og stebarn hjem så jeg må shine opp litt på kjøkkenet, dessuten er jeg skikkelig kald, så greit å få beveget seg litt!

Lykke til med pakkingen av påskeeggene!!!

Høres gøy ut synes jeg, men sikkert ikke like morro når man har det som jobb...

 

Klem så lenge og kos deg i kveld!!

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Dytter oss opp litt jeg, var jo havnet på side 2!

201 dager igjen!!!

Hvordan var tango operaen? Holdt du deg våken?!

 

Klemmer

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Heya :)

 

Tango-operaen var meget spesiell, men helhetlig ganske så bra.. Liker bedre rene operaer igrunn, men spennende med litt dans og :) Holdt meg faktisk våken...!!! Men sovnet på flekken når jeg kom hjem ;) I slutten av forestillingen fikk jeg en gnagende smerte fra korsryggen og i mellomgulvet, lurer på hva det kan ha vært?? Kjennes nesten ut som disse pms-smertene, bare at de satt et annet sted og var en smule mer intense... Hmmm... Mest sannsynlig ikke noe å henge seg opp i, men har du noen ide??

 

Åssen er dagen din idag da??

 

Klem klem**

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kan sikkert bli litt spesielt når forskjellige stilarter blandes, det kan jeg tenke meg!

Flott at du holdt deg våken da!

 

Er ikke sikker på om det var det samme, men jeg har også hatt endel sånne mesnsmerter, både her og der...Hvis du er bekymret ville jeg ringt legen og hørt.

Men hvis du ikke har mer vondt nå var det nok bare en strekk etter 10!

Jeg hadde en blødning som varte i 3 dager da jeg var 6 uker på vei, bare brun utflod, og da hadde jeg den vondten, men det gikk over uten noe mer tull.

Det skjer jo så mye rart nedi der, de sammenlikner det som skjer med å gjennomføre et marathon!! Så det er ikke rart man kan kjenne både det ene og det andre!

 

Jeg er godt i gang med regnskapet og har sittet her siden kl 08, så dagene går bedre, men jeg er god og kvalm likevel da, bare at jeg har blitt flinkere til å ignorere det...hehe

 

Klem

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er ganske så avslappet til smertene.. Jeg antar at det var litt skrekking og tøying, noe som også pågår i skrivende øyeblikk :) Helt greit det.. Det at det skjer noe er en god påminnelse å få ;)

 

Fortsetter med eggpakking idag... er ikke så gøy som det høres ut :P Hehe.. Men det er greit å ha noe å sysle med, så går tiden.. Og før jeg vet ordet av det, så er det helg og frihet for meg og ;) Hiiiihi :D

 

Huff, jeg er skikkelig plaget av korsryggen merker jeg.. Håper ikke det kan føre til bekkenløsning eller no :-O Tror ikke det er normalt å være så plaget av det såpass tidlig i svangerskapet?? Hm.. Må spørre i hovedforumet tror jeg :) Kanskje jeg bør sitte mer?? Jeg står mye på jobb...

 

Bra at du klarer å ignorere kvalmen ;) Håper jeg arver den egenskapen av deg når jeg tar over kvalmen din ;) Det ble visst med den ene dagen for min del!! Utrolig :) Meeen-det er ennå tidlig.. Må ikke ta gledene på forskudd her ;)

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Huff, beklager ble helt motløs her og sovnet i en drøy time etter lunsj.

Ja tror nok smertene kan være relatert til mye ståing, blir jo slitsomt for ryggen det!

Kan du ikke har en barkrakk bak disken eller noe så du kan få litt avlastning?

Bra du har sluppet med bare en dag kvalme foreløpig!

Krysser fingrene for at det blir med den ene, for dette unner jeg deg virkelig ikke!

Huff er helt skutt her, tror natt til i går med bare to timer søvn melder sin ankomst her...

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg har en barkrakk.. Tror nesten jeg bør sette meg ned litt oftere.. Noe en grunn til at jeg har lyst til å fortelle alle her på arbeidsplassen hva som foregår... Men det er så kjipt om noe skulle gå galt :P Aaaargh!!! Lengter etter 12 uker ;)) Hehe.. Vel vel.. Til søndag starter jeg på min 7. uke, så det nærmer seg med stormskritt ;) DU, som denne uka har gått fort :D

 

Legg deg litt til å sove da vettu :) Høres ut som om ei viss frøken har behov for det ja :) Jeg for min del skal trene idag.. Begrenset øktene mine til en gang i uka, så det må jeg bare få til uten å sovne på ellipsemaskinen ;) Må jo vedlikeholde!!

Åssen går det med pilates-prosjektet ditt egentlig??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så flink du er som trener da!

Jeg tror kanskje jeg ville nevnt det til de du jobber med, hvis noe skulle gå galt får du mer forståelse også, men det er jo ikke noen grunn til at det skal gå galt er det det?

Jeg fortalte det på jobb da jeg var bare 5+4, har så mange tunge løft på jobben i tillegg til sikkerhetssituasjoner som gjorde at jeg bare måtte si det. De har holdt helt tett!

Det er jo den værste tiden nå med trøtthet, ryggvondt og kvalme, så det burde være lov å ta det med ro!

Men skjønner deg også da, jeg hadde ikke lyst til å si det så tidlig...

 

Pilatesen har ligget urørt, sto at man ikke skulle begynne før i uke 16 og for å være helt ærlig har jeg ikke hatt noe energi, men jeg har gått mye mer tur, tirs 30 min, ons 1t 30 min tors 2 t, så har fått beveget meg og fått frisk luft!

Men jeg håper å få inn en økt neste uke!

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hm... Ja, der sier du noe... Så uansett om det skulle gå bra eller ikke så er det jo greit at de vet om det... Så lenge de holder tett om det!! Jeg skal ha personalmøte neste fredag, kanskje jeg skal si det da... Eller kanskje jeg bare tar det med en og en etter som de er her, så er det lettere å få dem til å forstå hvor viktig det er for meg at det skal holdes tett :) Vel.. Oddsa for at det skal gå galt er veldig små, så mest sannsynlig er det lite å frykte.. :D

 

Bare du får beveget seg, så tror jeg nok at du skal være førnøyd, ja :) Best å ta det som det kommer dette med trening.. Orker man ikke så orker man ikke.. Jeg begynner å føle meg trøtt her allerede, men jeg betaler tross alt 400 kr i måneden for å trene, så idag SKAL jeg ;)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja tror jeg ville tatt det med hver enkelt kanskje??

De kommer sikkert til å bli helt i hundre og passe på deg som høner!

Det gjorde ihvertfall gutta på jobben min!

Ja jeg er fornøyd med å gå tur foreløpig, men skal komme i gang etterhvert. Ligger mer press på når man betaler mnd avgift, jeg sa opp medlemsskapet mitt 3 dager før jeg visste jeg var gravid..hehe, følte jeg ikke fikk trent nok iforhold til utgiften, var vel rundt 570,- tror jeg...det er mye penger!

Kom deg på trening du, også kan du sove etterpå!!!!! Hele resten av kvelden!!

;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hele resten av helga, skal jeg si deg :D Weeee!!! Jeg har fått korte treningsøkter nå, så jeg skulle vel takle det ;)

 

Hehe.. Hun ene på jobb som jeg har sagt fra til, passer på meg som ei hønemor ja, du sier noe der ;) Hehe.. Tre sånne til... Oi, dette kommer til å bli lett fremover ;) Hihi!!!

 

Å, nå begynner dette å bli ergelig!! Jeg kan jo ikke stå oppreist uten at jeg kjenner det i korsryggen :( Gjett hvem som skal få lov til å massere når vi kommer hjem ikveld ;) Hiii....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja skulle ønske jeg også kunne sove hele helgen, søndag skal jeg sove!

Imorgen skal poden på klatring fra 10-12, så er det barnebursdag fra 14-17 og så middag hos en venninde fra 18.....

Jeg kommer til å være helt skutt!!!

hehe

men men jeg har valgt det selv!

 

Ja deilig å kunne få litt ekstra massasje når man er så sliten!

Går du i flate sko eller sko med hel?

Jeg prøvde å gå i høye heler på Kiel fergen og slet i to dager etterpå med skikkelig korsryggverk!

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg befinner meg for det meste på jobb om dagene, da går jeg i flate sko.. Når jeg er ute ellers bruker jeg høyhelede sko, men det er jo ikke så ofte ;) Tenkte å kjøpe noen par søte, lave sko å ha til sommeren.. Er visst ikke så bra å gå på høye sko når man begynner å bli stor :) Sikkert ikke så behagelig eller :P Huff.. Jeg får vel spare de 600 parene mine med sandaler til neste år da... *snufs*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hehe, ja jeg har også endel sko som må oversomre i skapet....

Flere jeg har snakket med har sagt at de etter bare et par mnd ga opp heler fordi de fikk så vondt i ryggen, jeg skal være forlover i juni og digger heler, men får vel melde pass, hvis ikke klarer jeg sikkert ikke å komme meg gjennom mer enn vielsen!!! hehe

Er heldigvis mye fine sko på markedet så skal vel klare å finne noe!

 

;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg ser for meg noen søte små ballerinasko eller noe :) Mamma gav meg et par kjempesøte sko idag, nesten ikke hel, hvite med søte rosa blomster og sløyfe ;) Ett skritt på vei iaffall, men jeg må jo ha flere å kunne velge mellom ;)

Trist å ikke kunne bruke høye heler når du er i bryllup da! Men jeg er sikker på at du finner en god erstatning tidsnok :)

 

Er snart helga, så jeg får vel logge ut herfra nå... Ønsker deg og knøttet ditt en suuper helg ;) Snakkes til mandag!!!!

 

Stooor klem****

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ha en kjempeflott helg dere også!!

Og kos deg på trening!

Håper du ikke sovner på elipsemaskinen!! hehe

zzzzzzzzzzzzzzzzzz

 

Vi snakkes mandag ja! Da skal jeg til legen kl 09.20, men logger på etter det.

 

*klemmer masse tilbake*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

God morgen solstråle ;))

 

Åssen gikk legetimen??

Jeg har hatt en herlig, avslappende helg :) Men til gjengjeld er jeg skikkelig dårlig idag :( Føler meg skikkelig fyllesjuk, trøkkende hodepine og kvaaaaalme!!! Morro å stå her midt i all godteridunst må jeg si :((( Blæk!!! Idag er dagen da all mat luktet råttent, holdt på å kaste opp igjen vannet jeg prøvde å få i meg på morran.. Håper det bare er et engangs tilfelle dette her!!!

 

Vet du forresten åssen det er med helikopterflyging?? Jeg skal besøke pappa på nordsjøen om en måned, men vet jo ikke åssen det er når det ikke finnes trykk kabin... Hm.... Har ringt legen, men hun hadde ikke noe svar før imorra...

 

Klem klem**

Lenke til kommentar
Del på andre sider

God morgen!!!

Å nei! Er du dårlig!!!???!?!

Huff, håper det går fort over!

Aner ikke med helikopter, men kan ikke tenke meg at det er et problem, flyr ikke så høyt at man trenger trykk kabin...men greit å sjekke det først likevel da!

 

Huff i går var jeg sikker på at ejg hadde fått bekkenløsning, drev og støvsugde og plutselig klarte jeg ikke å gå! Måtte få hjelp til å komme meg til sofaen og det gjorde kjempevondt. Hadde store problemer hele dagen og klarte knapt å komme meg opp trappen. Vi var en tur hos svigermor og for å komme til parkeringsplassen etterpå må vi opp en liten bakke, S måtte hente bilen for jeg klarte ikke komme meg opp!!!

Legen er litt i tvil og håper det er muskulært, men jeg er sykemeldt i 14 dager til, så skal vi se igjen i slutten av neste uke...kvalmen har heller ikke gitt seg, men det har blitt lettere å kontrollere.

Ellers fant hun livmoren min ganske fort over skambenet og jeg tror kanskje jeg hørte babyen vår idag! Hun brukte et apparat for å høre fosterlyd og mente hun fant det!!!! Det var kjemperart!!! Og utrolig fint§!

 

Gleder meg massssssssssssssssssse til ultralyd 2. mai!!!

 

Klemmer

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er ikke særlig bra i form idag nei :( Matlyst lik null!!! Æsj.. Fikk trykket i meg en brødskive nå, ble litt bedre, men hodet mitt er på vei til å sprenge tror jeg :(

 

Uff da, høres ikke ut som om din helg har vært like koselig som min!! Så skummelt da!!! Ennå godt du fikk forlenget sykemeldingen da... Kvalmen bør vel snart gå over for din del, når du er kommet så langt :) Heldige du!!! Hører vel hjemme i 2.tri du nå??? :)

 

Vi har bestemt oss for å ta tidlig UL :) Så spennende!!!!!! Jeg klarer ikke vente helt til uke 17 ;) Hehe. Utålmodig ja!! Det er fornavnet mitt ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Matlyst ja, det har jeg ikke hatt på over 6 uker nå..hihi

Har funnet ut at yoghurt går fint, spesielt med bringebær. Banan og frøknekkebrød med brunost, men ellers er det lite som frister bortsett fra frukt og grønnsaker.

 

Tidlig ul ja! Så spennende!!!

Jeg har time om 6 uker, det er leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeenge til!

Spesielt når jeg går og fabler om at det kan være flere der inne....

Legen kjente livmoren min over skambenet i dag og hun prøvde å finne fosterlyd, hun var usikker, men det kan hende vi hørte de første lydene fra babyen vår!!!!!! Jeg ble helt blank i øynene!!!

Hun syntes jeg var stor og lurte på om det var noen mulighet for at jeg var en mnd lenger på vei, men det er det egentlig ikke...

Kunne ikke utelukke tvillinger, så da er det bare å vente!

 

S har begynt å mase om at jeg skal komme meg til tidlig ul, men jeg har litt lyst til å vente...hehe, rart det der.

Snakket med mamma og hun sa at hun hadde aldri klart å vente.

Jeg får se, kan jo ta det som en bonus at jeg får levert masse oppgaver før vi vet om vi skal ha en eller to???

hihi dette er helt utrolig spennende!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Er helt i hundre her og allerede bedre i bekkenet så ser ut som om legen hadde rett!

Krysse fingrene for det!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, yoghurt var det eneste jeg klarte å spise til morran idag :) Bedre enn ingenting iaffall da :)

6 uker er lenge ja, det er vel det jeg må vente for tidlig UL og... LEEEEEENGE!!!!!!!!!! ;p

Ååå, så koselig å høre lyder :))) JE min prøvde å høre etter et lite hjerte igår ;) Hihihi!! Søte mannen ;)

Til helga skal vi si det til svigers... Den skålen jeg fortalte om vettu :D Gjett om vi gleder oss!!!!

 

TENK om det er tvillinger da :)) Eller skal vi følge drømmen min og tro at det er trillinger du går med? ;) Hihi!! Så spennende!!

Huff, jeg skjønne IKKE at du klarer å vente med UL ;) Hehe.. Spes ikke når mannen din vil det :)

 

BE STRONG!!!! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Å det blir kjempegøy å høre hva svigers sier!!!!

De kommer sikkert til å bli kjempeglade!!!

 

Vet ikke om jeg klarer å vente, men når påske er over har det gått 3 uker og da er vi halvveis til mål...

Håper ikke det er tre!! hehe, holder med to!

Hvis du også må vente i 6 uker kan vi jo vente sammen??

 

På fredag ble jeg halvferdig med innleveringsoppgaven, idag klarer jeg ikke konsentrere meg helt, men skal få ut fingeren om en liten stund..hehe

Er vel litt andre ting som surrer rundt i hodet mitt gitt!

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Å, de kommer til å bli helt på styr!! Hehe.. Eldstesønnen deres er jo 28 år, så de har ventet på dette en stund uten hell :)

 

Ja, la oss vente sammen!! Litt lettere sånn ;) 6 uker er jo ikke SÅ lenge da, tross alt... Nå går jo tiden ganske fort sånn generelt, spes for deg som har så mye på planen fremover..?

 

Jeg kjøpte min første mamma-topp på lørdag jeg da... Ikke at jeg trenger det så mye ennå, men greit å være litt parat :) Dessuten er det GØY å kjøpe inn sånt ;)) Hehe.. Hadde lyst til å handle babytøy også, men DET er å ta i ;) Hehe..

 

Nå var en av mine beste venninner innom, jaggu klarte hu å hale det ut fra meg ;) Hehe.. Noe må være galt når jeg sier neitakk til et par pils på byen når vi skal ut sammen å spise pizza :P Hehe.. Svake menneske ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei igjen*komme seg ut av dyna*.....

Jeg sovnet visst!

Er blitt skikkelig trøtt igjen, kanskje fordi jeg leste at symptom på tvillinger er også veldig trøtt?? hehe

 

Hihi, ja det skal ikke mye til når folk stiller de riktige spm!! Dessuten syntes jeg det var deilig at det var noen i omgangskretsen som visste det, er jo en tid man har mange spm og bobler over med å ha lyst til å fortelle til folk så godt å få lettet litt på trykket til et par!

 

Gøy med mammaklær ja!

Jeg har kjøpt en buske og 5 topper foreløpig. Må vel snart investere i en ny bukse, har jo bodd i den siden jeg kjøpte den!

 

Herregud, dagen er snart over og jeg har bare tullet den bort!

Men imorgen kommer en ny dag med full aktivitet, får ihvertfall håpe det!! hihi

 

Hvordan går det med kvalmen, værst på morgenen eller sitter den i hele dagen??

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Heldig er du som er hjemme og kan sove :)

Nå er jeg nesten like spent som deg jeg!!!! TENK TENK om det er tvillinger som ligger på lur inni magen din????!!!! SPENT!!!! ;))

 

Ja, når en person kjenner deg er det ikke mye som skal til før de skjønner det ;) Hehe.. Men jeg må prøve å holde det skjult for min kjære frem til over helga da, han liker ikke at "alle" vet det før familien hans ;) Hehe.. Jeg har litt lettere for å lekke enn det han har... Mannfolk :P Hehe..

 

Kvalmen er der den.. Mest denne trykkende hodepinen, men også en ulmende kvalme som ikke har tenkt seg avgårde med det første kjennes det ut som :( Litt bedre enn det var, det er tydligvis verst om morran.. Kan ikke pusse tennene uten å brekke meg ;) Hehe... Ond sirkel dette her!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...