Gå til innhold

Noen som Kjenner seg igjen!?


KristineMed2Sønner<3

Anbefalte innlegg

Herregud... Man har jo helt glemt hva hovedinnlegget er når man har lest seg gjennom alle kommentaren... Jaja..

Stikningene er helt normale.. Samme med sulten. Jeg hadde en periode på begynnelsen da jeg spiste hele tiden. Det var før "jeg har ikke lyst på noe" perioden satte inn:p

Og for å henge meg på resten av svarene her...

Ja,15år er ungt,men alder har ingenting med om man er en god mor eller ei. Det er klart at du kommer til å møte noen utfordringer som du ikke hadde møtt senere,som det med at arbeidsgivere helst vil ha utdanna folk. Men det løser seg sikkert... Det er jo ikke ideelt å få barn før man er utdanna og har hatt en jobb i minst 6mnd(sånn økonomisk). Men jeg er heller ikke helt utdanna selv om jeg er 21år,og vi skal ha bebis for det om. Det blir tøft for oss økonomisk siden jeg ikke har rett på fødselspenger/permisjon. Vi har engangsstønaden og lønna til sambo. Men uansett så er det ikke penger og utdannelse som gjør oss til(forhåpentligvis)gode mødre. Det er åssen vi tar vare på ungene våre og hva vi lærer dem. Det er ikke sånn at hvis man har fullført vgs og høyskole/universitet så er man automatisk en god mor... Jeg kjenner kvinner som har fullført vgs og er ræva mødre(pardon my french)..

 

Håper spira di sitter denne ganga og lykke til med livet videre:) Og husk: What doesn't kill you makes you stronger.. Uansett hvilke utfordringer du kommer til å møte,så kommer du til å lære av de og komme styrket ut:)

 

KLEM fra en som heller ikke er ferdig utdanna(og som eeeegentlig er på 2.tri,men ville støtte deg):)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Ka e du syk i hode ditt eller??

Ka for det til å tro at siden du er litt elsre klarer å passe bedre på ungen din!!?

Eg er sjøl født i 1991 å det me at eg ble gravid er det beste som har skjedd meg!!

Ka som er problemet med å kansje ta ett eller to år fri fra skolen??det skalder jo ikke!!

Å dessuten når man blir gravid så tidlig så blir man mer motivert til å gå på skolen!for man ska jo førsørge barnet som kommer!Sånn tenker eg værtfall!

Så slutt å bland deg inn i at 15-16 åringer blir gravid!!

Aldrer har absolutt ingenting å si så lenge man er moden i hodet!

Blir bare så irritert av sånne som deg som mener at selv om vi er ung så klarer vi ikke ta bare på ungen våres!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skal vi ta ordene fra "UngMamma=)" her, så er det alle som synes det er greit at 15-16 åringer får barn som er "syk i hodet".....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

alle dere unge her inne MÅÅ da vøre enige i at det ikke er den mest ideelle situasjon å få barn når en sjøl akkurat har lagt vekk barbiedokkene??

hadde ikke engang sex da jeg var femten år jeg,og glad er jeg for d!

er dere MODNE 15åringer sammen med faren da?fødes ungen inn i et stabilt hjem??

 

nei,stiller meg bak de andre som syns dette er høl i hue jeg...enkelte av dere kan jo knapt formulere en setning...et år eller to til på skolen hadde kanskje hjulpet på dette..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

...bare den reaksjonen som du her åpner med,kommer fra en umoden person spør du meg...uanset hvem av oss det er du refererer til..

 

 

 

 

 

 

myala

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ja men er det ikke det då, spørr eg??

Ka får deg til å tro at du er så MYYYYYYYE bedre!!

Bevis det så kan eg godt trekke til bake det eg sa!!

Å det er jo litt sykt av et mennske å går inn her å sier sånn til en jente som bare lurte på om det var normat med stikking i bekkenen!!

Å kem som er barn her!!??

Du vet kansje at det er en skole som heter barne skole, åsså er det en som heter ungdomskole??Barne skole=BARN!

Ungdomskole=UNGDOM!

Det er vel ikke vanskelig å skjønne det??Det er forsjell på det vettu!!

Å sååå må du tenke på ka som er beste av å ha en ung kul mor, enn å ha en bitter gammel kjærring som deg til mor!??Mener ikke å være frekk eller noe sånt, er bare det at eg blir bare så sinnsykt provosert av det du sier! For det er IKKE sant!

Alder har ikke noe å si ,så lenge man er blitt moden i hodet!

Å kor vi får penger fra??KAnsje vi får aleinemorspenger og barnebidrag småbarnstillegg, barnetrygt...kommer ikke på flere!men uansett penger er ikke akkuratt problemet heller då!

Eg selv kommer til å ligge på ca 15000 i månden å eg kommer til å spare fem tusen vær måned til bare ''just in case''!

å det oppfordrer eg alle unge mødre å gjøre!

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hvem er d du sikter til egentli? den SYYYKE SYYKE personen??

 

ALENEMORbidrag ja...hadde du vært eldre og i et modent forhold,hadde du kanskje hatt en jobb og fått fødselspenger!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Å er heller ikke umoden!

Vet akkuratt ka eg skriver å står for det for eg vet eg har rett!

Merkelig at når alle av foreldre rådgivere lærere eg har snakket med sier alle til meg at det er svært modig gjort å få barn ungt!

Eg går ikke rundt å slenger drit til folk på den måten, men det gjør du!!

Må ærlig talt si at eg føler meglitt mer voksen i hode enn ka du virker som!

Må du tenke på At ikke alle 15-16 åringer er sånn at de er besatt av gutter å blir foresket i alle de ser, å tenkere kun sminke klær å bla bla!noen er faktisk sånn at de tenker på skole å syntes det er viktig!

Sånn er jeg!Det med at eg ble gravid var ikke planlagt, men eg angrer ikke på at eg ble det!Alle må stå for det de gjør å ta konsekvensene å deg gjør eg med gleeede!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Men hva sier foreldrene dine til at de nå blir besteforeldre og må trå til igjen med barnepass og bleieskift? Hvordan skal en 15-16 åring takle tilværelsen å ikke kunne fly ute med vennene hver kveld og helg og gjøre som man selv vil? Syns helt ærlig dere burde nyte ungdomstiden og rase fra dere før dere får barn. Det angrer iallefal jeg ikke på. De pengene du får fra trygdekontoret er i maks 3 år,så må du ut og søke arbeid eller gå skole. Det er vanvittig tøfft å være aleneforelder og samtidig være student. Det vet jeg alt om!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

eg har et skikkelig forhold å skal ikke motta aleinemors penger.

Har du det??

Å eg har allerede sikkret fremtiden min, har søkt på skole å kommer definitivt inn!

Så då er det skole i 3 år, som er det samme som om eg skulle ha jobbet i 3 år!

Tenker med hode eg vet du!

Å vis du forrsatt skal diskutere å bare domme deg ut så trenger vi ikke ta det her=)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

å du finner vel fort ut at dette ikke var den letteste veien å gå vil jeg tro..nå planla jo du ikke dete...da har jeg faktisk litt forståelse..for da ville du kanskje ikke vært her om ikke??eller??

..og forresten...den som hele tiden mæler på umodenhet,det er DU "ungmamma=)"!

DU slenger og dritt til de som prøver å svare saklig her og sier sin mening...

DU føler deg nok tråkket på av dem,derfor må du bare rakke ned på med den eneste måten du kan,kjeftebruk!

 

og at folk syns du er så modig??vel,hva skal de si da?de vegrer seg nok for å kalle deg dum vil jeg tro,for det er jo ikke spesielt voksent..men det tenker nok flere av de som mener du er så tøff..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvem er det som skal forsørge deg og barnet ditt? Du har søkt på skole, men hvordan skal du får mulighet til skole når du skal føde baby og ta deg av den? Nattevåk i minst 1 år, sykt barn...etc...???

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

hehhe,faren og 16 år eller`

 

jeg er gift

vi eier vår egen bolig

jeg har førerkort og egen bli

jeg har fast jobb og kan gi ungen det den behøver når den blir større,uten å tenke på økonomisk ruin

 

har du??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

MÅ si meg enig i at jeg syns 1991 er ganske ungt. broren min er født i 90 og ble 17 for ikke så lenge siden. (så litt sånn jeg forholder meg til alderen).

Jeg støtter unge mødre, men syns det er litt merkelig å planlegge barn i denne alderen. Og til dere som lurer på når sexual underisningen er så er det 6 klasse!!! (men dette er da uvesentlig).

 

Selv fyller jeg 20 om en liten stund, og har ikke fått noen negative komentarer om at folk syns jeg er for ung. Er stor forskjell på hvor folk er i livet osv. Jeg har utdannelse, samboer (24 år) har stabil inntekt (jobbet fast i 5 år), vi har kjøpt leilighet, bil osv. Alt ligger til rette økonomisk og prakstisk for at vi skal få barn.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

l.o.v.e

livet ditt ligger jo da til rette for å få et barn...syns jeg ikke akkurat d gjør for en som ikke engang er ferdig med ungdomsskolen,og langt mindre vgs:-)

 

er en ting å sitte her å si at man ska ta tre års skole og alt skal bli rosenrødt,men videregående er en tøff tid på mange måter,noe jeg slett ikke ville dratt et spedbarn inn i om jeg hadde valget..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har fem år på å ta 3 år!Dvs eg kan ta max to år fir!Pluss eg har en stooor familie på ans å min sin side så barnevakt å det der tror eg ikke blir noe problem!

Å eg hisser meg opp for eg syntes det ikke er rettferdig at dere sier sånn!

For eg er i den sitvasjonen å vet kordan det er så mye bedre en dere som er ''modne''!

Å faren til ungen har god jobb å tjener bra!Kunne ikke vært mer heldig enn å ha han som far til ungen min!Syntes at vis dere virkelig har så mye imodt mødre som ikke er fylt 18 så kan dere vær å skrive!For det er umodet!

Kan dere heller gå å leke stepford fruer!

Å eg er klar over at ungdoms tiden min kommer ikke til å bli den samme men syntes det er verd det!å få barn er det mest menings fulle tingen her i livet!UANSETT kor ung man er!!Jenter kommer i puberteten å får mensen å det der av en grunn at de skal kunne klare å lage et barn!

Er bare glad eg ikke er gravid i slummen i brasil en her i norge kor eg får all den støtten eg trenger!Fra foreldrene min å hannas pluss alle vennene min å sånn!

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

tipper foreldra dine er glade for å starte på nytt sånn som d der ja..er vel de som får alt ansvar hengende over seg ettersom du ikke er myndig..

 

bare det at du blir så sinna viser din umodenhet,samt måten du formulerer deg på..er et barns formuleringer..spekket med skrivefeil..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

ser d er oppretta en link for dere modne barnemødre på kranglesiden...der kan du jo se når folk skriver sin ærlige mening

Lenke til kommentar
Del på andre sider

ja men du har ikke valget!!Vis eg viste at dette ikke gikk for meg å barne mitt ikke kommer til å få det bra med min livs sitvasjon så hadde eg aldri gjort det!Herregud då!!Eg er 15 men er ikke totalt DOM i hode mitt!

Eneste eg tenker på er det beste for ungen min!!

For det som er viktigst!

Dere kan ikke kritisere en sitvasjon du aldri har vært i sjøl!

For dere aaaaaaaaaner ikke kordan det er!!!sånn er det bare!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

kan dere gå inn på kranglesiden med denne diskusjonen kanskje?Og ikke ødelegge for det eeegentlige spm her..

 

Hun lurte ikke på om DERE synes hun var for ung til å bli mor, moden nok til å bli mor eller hva dere synes om at hun ska bli mor..men om SMERTER i bekkenet er normalt...er vel et relativ greit spm å svare på det?

 

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

joda,jeg har et valg...det heter prevensjon!den skoletimen der det ble opplyst om, skulka vel du tenker jeg..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

helt enig med deg anonym. Allmennfag er drit tøft! Ingen skal komme å si noe annet. Alle øsker vel å gå ut med gode karakterer og det er mye arbeid... På vgs hadde jeg nok med meg selv for å si det sånn. Men vet jo folk som har fått det til...

Ingenting er umulig..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Prevensjon ja!!

Men husk at den er bare 99% sikker eller mindre!!

Men du kan ikke ta mine valg å eg har valgt rett!

Det kan vi se på om ett par år=)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...