Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gullet på 4 spiser gulost,brunost,taffelost, skinke, svartpølse, fårepølse, salami (veldig fine de løvtynne), servelat, kyllingpålegg, falukorv, smøreoster, egg, leverpostei...han spiser egentlig alt mulig og er veldig glad i tilbehør som sennep, rødbet, agurk, sylteagurk, sprøløk, majones og sånne ting.

 

Hvis du for eksempel tar smøreost naturell i stedet for smør under kjøttpålegg så smaker det med ett mye bedre ;o) Kjøttpålegg finnes det jo ekstremt mange varianter av. Det hender også vi tar middagsrester som for eksempel fiskekake, fiskepudding, kjøttkake, karbonade, røkte pølser osv. deler de på tvers og tar på brødskiva.

Det høres jo kjempe bra ut. Jeg har bare det standard på skivene til sønnen min. Er ikke så kreativ. Men sønnen min er litt kresen, og jeg er veldig dårlig når det gjelder tilbehør.

 

Vet hvertfall at egg og kaviar smaker godt sammen, og skinke og rødbete? Men er ikke sikker han liker det. Kan jo prøve.

 

Men det med smøreost under kjøttpålegg er jo kjempe smart. Da blir kanskje ikke brødskive så tørr heller.

 

Veldig bra tips.

 

Takk anonym!

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...