Mersa og gutta <3 Skrevet 1. mars 2007 #1 Del Skrevet 1. mars 2007 Nå skal jeg begynne å lage store posjoner i slengen og posjonsfryse de. Hvordan skal de varmes når de skal spises? Altså vet jo hvordan man tiner de, men hvordan får de "middagsvarm"? Og nei, vi har ikke mikrobølgeovn (jupp, skikkelig steinalderhjem hihi) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/8448845-dere-som-lager-hjemmelaget-mat-til-babyen/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mamma katt Skrevet 1. mars 2007 #2 Del Skrevet 1. mars 2007 Hei! Nå skal jeg svare deg her sånn at du ser jeg er her, he he:-) Jeg setter bare maten i vannbad, hvis den er tint på forhånd så går det rimelig kjapt! Koker vann i vannkokeren som jeg heller over i en skål, og har maten i en mindre skål eller glass oppi der. Må jeg ha det varmt fort så drypper jeg kanskje et par dråper av det varme vannet i middagen i tillegg. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/8448845-dere-som-lager-hjemmelaget-mat-til-babyen/#findComment-8451304 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mersa og gutta <3 Skrevet 1. mars 2007 Forfatter #3 Del Skrevet 1. mars 2007 Der var du jo Brukte vannbad i dag, men hadde maten i sånn tykk keramikkskål så tok så laaaaaang tid! Men bruker jeg de andre skålene går det nok bra ja Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/8448845-dere-som-lager-hjemmelaget-mat-til-babyen/#findComment-8451400 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå