Gå til innhold

Dere som lager hjemmelaget mat til babyen...


Anbefalte innlegg

Nå skal jeg begynne å lage store posjoner i slengen og posjonsfryse de. Hvordan skal de varmes når de skal spises? Altså vet jo hvordan man tiner de, men hvordan får de "middagsvarm"?

 

Og nei, vi har ikke mikrobølgeovn (jupp, skikkelig steinalderhjem hihi)

Fortsetter under...

Hei! Nå skal jeg svare deg her sånn at du ser jeg er her, he he:-) Jeg setter bare maten i vannbad, hvis den er tint på forhånd så går det rimelig kjapt! Koker vann i vannkokeren som jeg heller over i en skål, og har maten i en mindre skål eller glass oppi der.

 

Må jeg ha det varmt fort så drypper jeg kanskje et par dråper av det varme vannet i middagen i tillegg.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...