Gå til innhold

noen som vet? alder og gluten-intro vs ammeslutt


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Ja, litt reserver i fryseren er sikkert lurt, tilfelle ammingen plutselig skjærer seg.. Hvor lang tid bør jeg bruke på å introdusere gluten tro? Starter vel med et par skjeer grøt, men hvor raskt kan man trappe opp til full porsjon? Og holder det med litt mm i grøten som beskyttelse mot cøliaki, eller er det tryggere å introdusere mens man ammer ganske mye? For i så fall er det vel lurere å introdusere snart i stedet for å vente til feks 8mnd el 10 mnd? Synes utvalget i grøt (ferdig el hj.laget) er så stort i glutenfritt heller..

 

Lurer på så mye, håper noen vet..

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...