Tpop Skrevet 26. februar 2007 #1 Del Skrevet 26. februar 2007 Jeg har prøvd å finne det på div steder ang hvilke bløtoster jeg ikke kan spise, men fant bare camenber og blåost, m/fl(stod ikke hvem.). Jeg dør om jeg ikke får muggost snart, men det går jo ikke:(. Fant ut at kanskje jeg kan spise pultost, kan jeg det? Vanlige smøroster som karveost og slik er det farlige stoffer/bakterier i det og? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/8395970-kan-jeg-spise-pultost/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 26. februar 2007 #2 Del Skrevet 26. februar 2007 Da har jeg gledelige nyheter til deg; sitat fra http://matportalen.no/Emner/Gravide "Myke og halvmyke oster Myke og halvmyke oster - som for eksempel Brie og Camembert - og muggoster som Gorgonzola, bør inntas ferskest mulig. " Det er oster laget på upasteurisert melk du bør unngå. Alle slike oster er tydelig merket. F.eks. er alle ostene fra Tine laget på pasteurisert melk og derfor trygge å spise. http://www.tine.no/page?id=147&key=12822&rid=59 Listeria dør ved oppvarming så du kan f.eks. lage varm saus (creme fraice+ost) eller varme ostesmørbrød hvis du får lyst på ost av upasteurisert melk. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/8395970-kan-jeg-spise-pultost/#findComment-8399148 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tpop Skrevet 26. februar 2007 Forfatter #3 Del Skrevet 26. februar 2007 Takk, takk:) Vet hva jeg skal spise nå hvertfall:) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/8395970-kan-jeg-spise-pultost/#findComment-8399587 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå