Gå til innhold

Flere med små babyer?


Spring79

Anbefalte innlegg

Mathea var 2990 gram da hun ble født, nå er hun ca 4500 gram. Andre babyer på 2,5 mnd som er like lette? Jeg får inntrykk av at "alle" har babyer som er godt over 6 kg! På helsestasjonen sier det ikke er noe å bekymre seg over så lenge hun har en jevn vekst, men jeg blir litt engstelig når alle vokser i fra henne! Må nevne at hun er stort sett veldig fornøyd og utvikler seg fint ellers.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Mira veide 2975 da hun ble født. Gikk ned til 2700 på sykehuset. Nå for halvannen uke siden veide hun 4140, da var hun vel 9 uker. vet ikke hvor lang hun var, men hun vokser seg ut av klærne så :-) Var 47 cm da hun ble født, 53 cm på 6ukers-kontrollen.

Synes også det virker som om alle har stooore bayer, hehe. Men det er jo en trend i dag at babyene gjerne er litt store kanskje? Mira er førnøyd hvertfall, er full av futt og smiler dagen lang :-) Vi får kose oss med mini-babyene våre :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Siril var 3090 gram da hun ble født, nå er hun blitt 9 uker å veier 5020. Hun ligger på gjennomsnittet. Tror det viktigeste er at de legger på seg og ser ut til å trives. Kommer vel litt an på hvordan foreldrene også er...

 

:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Celine var 2750 da hun ble født og gikk ned til 2640 da hun dro hjem fra sykehuset. hun blir 12 uker på mandag og veier 4500 gram. så hun er heller ikke store jenta.men hun følger sin egen kurve og det er jo det viktigste.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, lillevenn var 2773 når han ble født, 2500 på det minste, og han veier vel nå 4700 kanskje...og er vel en 53 lang eller noe...og han er gutt, har hørt at de pleier å være større...

Men de sa på helsestasjonen som til de over her, at så lenge han holder sin egen kurve og vekta går opp og ikke ned trenger vi ikke bekymre oss...:) Bare vet...plutselig skyter de i været....

Nyt det så lenge de er små....;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Amalie var 2725 når hun ble født.. gikk ned til 2480.. nå på torsdag veide hun 2785, og hun er 11 uker nå.. så det går stadig oppover..:)

Helsesøster sa at hu følger sin egen kurve helt fint og det er det som betyr noe.. kan liksom ikke sammenligne hun med en jente som var 3500 når hun ble født.. det blir jo helt feil...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Godt å høre at det er flere småttiser:-) Sant som det blir sagt her; kan ikke sammenligne babyer på knappe 3 kg med de som er både 1 og 2 kg tyngre når de kommer til verden.

 

Mathea er ganske lang i forhold til vekta da, er blitt 59-60 cm:-) Var 48 cm da hun ble født så 11-12 cm på 11 uker er jo bra.

 

Pappaen hennes er veldig slank, så det er mulig hun har fått faren sine spise-det-en-orker-uten-å-legge-på-seg gener...

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Anine var 4610 på 6-ukers kontrollen, i morgen er hun 8 uker og har ikke veid henne etter det. Så hun er heller ingen kjempe:) Men la på seg flott i forhold til sin vektkurve sa helsesøster. Hun var 3470 ved fødsel, 4280 på det minste. 50cm ved fødsel og 56 på 6-ukers.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Min ble født i uke 32+3 og var 1943 gram da hun ble født. Men var nå 4230 gram i forrige uke. Da var hun 10 uker. Så hun er liten til å være 10 uker, men stor om man korrigerer alderen hennes ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

må bare rette opp i egen feil... Amalie veide ikke 2750 forrige torsdag, men 4780:) hadde det vært 2750 nå hadde jg vært bekymra, når hun snart er 3 mnd..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Anders veide 2530 da han ble født, og var 46 cm lang. Han gikk ned til 2420 og da han var 7 uker veide han 3980. Han har strekt seg til hele 54 cm!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har også en liten gutt. Han veide 3680g da han ble født, og det er jo egentlig en helt normal fødselsvekt. Men så sleit han veldig i begynnelsen med å legge på seg. På 6 ukers kontrollen veide han 4130g, og da han var 8 uker veide han 4410. Skal til hs imorgen å veie han igjen. Går fremdeles sent med vekta, men kurven hos hs er jevn og fin, så da er alt bra:) Den siste uken har han begynt å spise mer også, så jeg er kjempespent på hvor mye han veier imorgen:) Nå er han 10 uker.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...