Gå til innhold

7 1/2 mnd og ruller ikke!


2julibarn

Anbefalte innlegg

Hei, snuppa har enda ikke begynt å rulle. Syntes utviklingen gikk jevnt og trutt til hun var 5 1/2 mnd. Men etter dette føler jeg at hun har stagnert. Vet at utviklingen skjer i rykk og napp, men er det normalt at de ikke ruller ennå på denne tiden? Det hun klarer er å rotere rundt sin egen akse når hun ligger på magen, men ikke sterk nok til å skyve seg fram- eller bakover ennå.

 

Hvordan er det med deres barn?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Simen ruller heller ikke. Har gjort det 4 ganger i hele sitt liv! Han bare sitter han. Plutselig kommer det vettu:) Jeg er ikke veldig bekymret iallefall:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lukas ruller bare av og til, har ikke helt kontroll på det. Tror ikke han er så interessert...

Kommer seg rundt sin egen akse og bakover, men ikke så mye rulling altså.

Så du er ikke alene :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ruller seg til magen, og der ligger hun. Viser ikke tegn til at hun skal rulle andre veien heller. Blir litt glad når jeg ser at det ikke bare er tuppa mi som ikke har funnet ut dette. Hun vet bare hvis hun skriker en liten stund så kommer mamman og snur henne i stedet, hehe :)

Har nettopp begynt å snu seg rundt på magen da :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Og slik oppfører Helena seg også! Som jenta til "Det ble ei supergirl" altså. Og hun er nå 7 måneder og 3 dager...tror egentlig vi skal nyte det før de blir veldig mobile...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

ruller veldig fort over på magen.. ikke så ofte over på ryggen igjen.., men gjør det innimellom. men første jenta mi var senere ute.. husker ikke helt men ho var minst 7 måneder.. plutselig gjorde ho det og ikke lenge etter krabba ho.. tror det var mye at ho ikke gadd.. ho likte godt å ligge på ryggen og titte og følte ikke noe stort behov for å rulle rundt virket det som... kanskje det er sånn med jenta di også??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Var på kontroll i dag, sa at hun bare ruller, ikke tegn til åling, krabbing eller noe. Da sa legen at det var helt vanlig, og det var også vanlig at de ikke rullet før rett før de begynner å krabbe når de er 10-12mndr. Så alt er like normalt:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...