Gå til innhold

Har tisset så lite det siste døgnet


Sanna&Simen

Anbefalte innlegg

Simen er jo ikke helt i form. Ok på dagtid, men om natta (ja vi er jo våkne nå!) så blir han så tett og får nesten ikke puste. Skulle kjenne på bleien hans og da var den helt tørr!! tok ham med opp, og da tissa han litt på stellebordet. Men urinen var skikkelig gul! Ble gul flekk på håndduken. Er det for at han er syk eller kan det være urinveisinfeksjon?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei! Stakkars Simen som ikke er i form... Jeg tror nok mest sannsynlig det at urinen var gul er fordi han har for lite væske. Urinen blir nok ikke gulere av urinveisinfeksjon. Se om du kan klare å få i han litt mer væske... Han har ikke lyst til å kose med puppen nå som han ikke er i form? Pass på at han har nok våte bleier, ellers bør du etter hvert ta en telefon til legen... God bedring til Simen! :o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Stakkars liten... I ekstreme tilfeller blir også fontanellen innsunket. Du får ikke i han annen væske? For ei uke sida blanda jeg bittelitt Hipp eplesaft i vannet hennes - da drakk hun det! God bedring til Simen!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Almenntilstanden er rimelig bra. Men han hveser litt på utpust (hjelp- rs virus?) Har bittelitt feber. Tett i brystet. Bleien var tørr da han sto opp. Vil ikke ha puppen i særlig stor grad. Har gitt vann fra kopp og mme fra flaske.. Vil ikke ha mye av det heller:( Vi får vi håpe at det kommer en stor skvett snart! (veldig) Gul er den vel fordi det er lenge siden han tissa sist?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ja, det var det jeg ville fram til:) Håper det iallefall på en måte. At det ikke er infeksjon mener jeg.Men er vel ganske sjelden på gutter det kanskje?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Når man tisser, så er det jo for å skille ut avfallsstoffer. Man skiller ut en viss mengde avfallsstoffer. Dersom du har lite væske, så har du lite væske å skille ut. Da blir det mer avfallsstoffer pr mengde væske -> urinen blir mørkere gul. Om babyen/du drikker mer væske, så har du mindre avfallsstoffer pr mengde væske -> urinen blir lys, lys gul...

 

Tror ikke du behøver å være redd for urinveisinfeksjon. Siden urinen er så konsentrert så kan det godt hende at det også lukter litt strammere uten at det behøver å være noen infeksjon. Forsøk heller å få i Simen litt ekstra å drikke, du! :o)

 

PS. Håper du forstod forklaringen, litt klønete forklart... :o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har ikke tisset så mye idag heller:( Men bæsja en gang da, og da er han ikke kjempedårlig! Men skal uansett til legen imorgen. Så da får vi ta Crp og se om det er noen infeksjon i den lille kroppen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tilby væske hyppig du, noen ml her og der hjelper alltid! Her har du fått mange gode forklaringer. Håper han holder seg unna RS'en!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...