Gå til innhold

Kan noen svare på..??


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Hvordan det er i forhold til penger fra lånekassen (fødselstipend) dersom en blir gravid på våren og går på videregående??? For da blir det vel slik at en ikke får fullført kravet om å gå sammenhengene 6 mnd på skole... Noen som vet???

 

 

-jente 21-

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Riga+hippiesnulla & piratspira

Skal du fullføre videregående nå? For da må du søke på høyere utdanning før 15. april. Hvis du skal fortsette på videregående (enten som vanlig elev eller lærling) bare fortsetter du. (Så tar du eventuelt permisjon fra det i høst når babyen kommer).

 

For lånekassen regner sommeren som "skole" hvis du er gravid og har skoleplass til høsten. Dessuten er det slik at det er 6 av de 10 siste månedene det er snakk om, så de trenger ikke være sammenhengende. Alt dette står på lånekassen sin hjemmeside:

http://www.lanekassen.no/templates/Page____3015.aspx

 

Opplevde det samme i fjor (gravid i januar/februar, baby i oktober), bare da var jeg student, men en har samme rettigheter om en går på videregående. En får bare litt mindre i støtte hvis en går vgs. Det viktigeste er at du fortsetter å være i utdanning,- blir du syk, så søker du om søker skaffer du sykemelding fra lege. http://www.lanekassen.no/templates/Page____3016.aspx

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...