Gå til innhold

Hva skal jeg gjøre??!!


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Jeg er 6 uker på vei og barnefaren vil ikke ha barnet,han sier at han skal få brødrene sine til å overtale meg til å ta abort og hvis jeg går over grensa (12 uker) så finns det andre metoder.

Jeg har aldri sett han sånn før,vi har vært samboere i snart 1 år og hatt det kjempe koselig,men etter graviditeten er han helt forandret.

Han sier han ikke er klar og jeg blir så irritert for han vet hvor mye jeg ønsker meg et barn og han har vært med på det,hatt masse ubeskyttet sex,til og med på EL dagen etter jeg viste han positiv EL test.

Han er utenlandsk og muslim og jeg er rett og slett redd for hva han eller familien hans kan finne på for å stoppe graviditeten min. men jeg klarer ikke ta abort,jeg kommer til å knekke sammen,har til og med spontan abortert før og det var helt jæveli jeg vil så gjerne beholde,hva skal jeg gjøre?

Skal jeg pakka tingene mine å gjemme meg hos en veninne eller hva er mulighetene mine!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Greit nok at de kommende fedre blir litt satt ut osv, og at de trenger tid før de er positiv ved tanken...

 

Men, dette var drøyt. Jeg ville pakket tingene mine med engang, slik oppførsel trenger man ikke finne seg i...!!!

 

Håper det går bra for deg =)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tenk på deg selv, tenk på de lille barnet ditt først og fremst.... Hva ønsker du? Du hadde nok ikke hadd masse ubeskytta sex om du ønsket en abort?

 

vanskelig å si hva som er riktig og hva som er galt i en slik situasjon... jeg mener at begge parter skal få være med å bestemme den beste løsningen for dere som par, både den kommende mor eller den kommende far... Du har jo ikke "lurt" han med på noe som helst, han var jo fullt klar over at du ønsket deg barn og at de kunne bli konsekvensene ved ubeskytta sex...

 

Jeg hadde kanskje prøvd å gitt ham litt tid... kanskje de kom som et sjokk på ham, utrolig nok.... men menn er fortsatt menn, vettu :-)

 

La ham få føle litt på tilværelsen uten deg. Det er en sjanse å ta, men om han DA ikke innser hvor glad han er i deg og hvor mye du betyr for ham, så hadde forholdet kanskje ikke så lang tid igjen likevel....

 

Jeg unner ingen å bli alenemor, men om jeg hadde valget mellom kjæresten min og barnet mitt, vet jeg nok hva valget ville blitt.

 

Om jeg kan nevne noe fra egne erfaringer så må de være at da jeg ble gravid med førstemann, hadd vi også hatt sex uten prevansjon i et år. Han ble likevel tatt på senga... Sjokkert. Vi ble enige om å beholde, eller for å si det sånn, jeg ville beholde og han godtok valget mitt.

 

Etter gutten ble født, innså jeg etterhvert at forholdet var dødsdømt. Han var ikke klar for å bli far, eller for å takle det ansvaret som naturlig nok fulgte med.

 

Siden gutten var 9mnd har jeg hatt aleneomsorgen for ham... Og det har gått kjempebra! Dobbelt så masse jobb som å være to, men et destod tettere bånd til sønnen min og mange gleder. Han er nå 5 1/2 år.

 

Du har fortsatt litt tid å tenke på... Ikke stress med å ta avgjørelsen din. Ikke la ham og brødrene hans tvinge deg til en abort, det er et viktig valg som du må fatte selv.

 

Jeg er helt sikker på at du vil gjøre det riktige for deg, kjæresten din og den lille spiren.

 

Klem fra Silje :-)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Herre gud, dette høres jo helt jævlig ut.Synes synd på deg.Det er lett for andre å si hva en bør gjøre når en ikke er i en sånn situasjon selv men eg synes du skal gjøre det som føles rett for deg og barnet.Når du ikkje føler deg trygg så er det ganske alvorlig.Hvis han fortsetter å presse deg til å gjøre noe som du ikke ønsker så er det best for deg at du kommer deg vekk.Uansett så får du ha masse lykke til og eg håper at alt ordner seg for deg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

herregud..stakkar deg...føler virkelig med deg...jeg skjønner at en slik situasjon har mange aspekter,for det første er du kanskje glad i kjæresten din,og håper at han kan forandre seg...og du vil sikkert ikke å gå ifra han...men på den andre siden så har han faktisk ikke lov til å tvinge deg til abort,og det han kommer med kan oppfattes som trusler...noe som er straffbart om det gå for langt...og du bør ta slike trusler på alvor..hvet jo aldri hvor langt han vil gå når han sier at han skal få brødrene sine til å hjelpe seg...dra langt bort,hos ei vennine som han ikke kjenner og hvet hvor bor..søk hjelp, amathea hvet jeg har veldg gode rådgivere,bare kom deg ut,jo fortere jo bedre...nå hvet du jo hvor drittsekk han er....du fortjener noe mye bedre,lykke til vidre, og jeg håper du velger det beste for deg selv og spira di;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hei :)

 

Du er virkelig kommet oppi en kinkig sitvasjon... men jeg tror du vil greie å finne en løsning. Du har allerede kommet til det punkt at du søker råd her på Barn i Magen. flott!

 

Jeg leste innlegget ditt og tenkte umiddelbart at du trenger støtte fra noen som også kjenner din samboer. Kanskje du burde fortelle din familie og nærmeste venner om sitvasjonen. Deretter er Amathea senteret et flott sted og de kan mye om denne "typisk" norskjente/ muslimskmann problematikken.

 

Jeg forståt av innlegget ditt at du er veldig glad for graviditeten og litt mer usikker på din kjæreste. Kanskje du skal flytte ut noen dager.. hjem eller til en venninnde uten dramatikk. Bare si du trenger tenkerom.

 

Prøv å ta problemmet sammen med han. La han være en del av prosessen. Si fra når du skal på kontroll, Ul osv.. slik at han kan ta del dersom han ønsker det.

 

lykke til.. håper jeg var til litt hjelp

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Herregud, han høres jo farlig ut.

Dersom han har sagt det du skriver her, så har han jo faktisk truet deg.

Jeg hadde pakket tingene mine og gjemt meg hos noen andre, deretter hadde jeg kontaktet politiet.

Mest sannsynlig roer han seg jo ned når det får sunket inn, men jeg mener det er best å være på den sikre siden.

Lykke til, håper det ordner seg for deg!!

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

For all del..ikke vær hos han,...han høres ut som en som kan finne på noe fryktelig...hvis jeg hadde vært i din situasjon så hadde jeg nok flyttet mens han var borte å lagt igjen en lapp med noe...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg ville rett og slett pakket tingen mine jeg også.

Da jeg og kjæresten min fant ut av vi skulle ha barn så klikket det helt for han, og han gjorde en god del ting for og prøve og få meg til og ta abort, og han har enda ikke gitt opp.

For e fleste menn så er en graviditet et sjokk uansett hvor forberedt man er på det!

De fleste kommer over det, og begynner og glede seg, mens andre rett og slett ikke er noen farsfigur.

Ikke la deg presse til noe du ikke vil!!

Masse lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Riga+hippiesnulla & piratspira

Håper bare det er nærver som snakker, men jeg blir redd av å tenke på hvis truslene faktisk er ekte. Da ville jeg ha kontakta politiet! Men de er ikke til særlig hjelp så lenge du ikke har bevis, så jeg ville ha tatt opp en samtale (som nok blir en krangel) der han sier dette slik at du har det på bånd hvis du eventuelt må kontakte politiet.

 

Synd at det skal være slik...håper inderlig at det er nærver, og at det blir bedre! Ville ha sørga for at ei venninne alltid har mobilen på i tilfelle du må komme deg vekk med engang!

 

Gratulerer med spira, forresten!:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Helt ærlig? Sammen med en muslim og så er du overrasket?? Typisk for muslimske menn dette da. Ta en abort og finn deg en ny fyr spør du meg. Forstår at det med abort er tøfft og at du vil beholde barnet,men hadde jeg vært deg hadde jeg ikke tatt kjangsen på hva denne familien kan finne på senere!! Kanskje du tilogmed ender opp uten ungen din opp et par år, iallefall hvis du skulle få en gutt. Nei sorry ass..er ikke rasist men når det gjelder muslimske mannfolk og hva de står for og hvordan de behandler damene sine.....ja da er jeg ikke i tvil. Finn deg noe annet!!!!!! Ja har lest ikke uten min datter og en haug av andre bøker om utenlandske menn som kidnapper ungene sine.synes synd på jentene i den muslimske kulturen og kan ikke fatte og begripe at norske blondiner ikke vet bedre. sorry ass men ingen sympati fra meg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Er vel ikke noe vits i å kritisere slik du gjør over her Anonym 21.14? Det som er skjedd er skjedd, og hun kommer inn her for å få råd, ikke bli satt på plass. Hold holdningene dine for deg selv i slike sammenhenger.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Enig med deg anonym! Man bør tenke seg om 2 ganger før man starter familie med noen som har utenlandsk opprinnelse. Kjenner personlig til flere som sliter med akkurat det der, får ikke se barna sine, og vet omtrent ikke hvor de er... Det er utrolig trist, men sånn er det dessverre...

 

 

Men ønsker deg lykke til HI, og håper det ordner seg for deg:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er hverken blond eller har tenkt til å ta abort anonym! og jeg skrev inn her for å få råd om hva som lønner seg å gjøre i min situasjon og etter å ha hørt om amathea,så vurderer jeg å kontakte dem.

Det siste jeg ville var å lage oppstyr,men jeg bærer tross alt på et lite liv og burde slappe av og ta det med ro,men istedenfor sitter jeg her med nærver og frykter for hva de kan finne på etterhvert.

Jeg har også hørt og sett mye extremt når det gjelder norske jenter med muslimske menn som har skremt meg,men så ble jeg forelsket og han var så perfekt og "norsk" aktig i begynnelsen at jeg ville ikke dømme han etter hvor han var fra eller hva slags religion han er oppvokst med. men litt etter litt viste han andre sider jeg ikke hadde sett,som forexempel ville han at jeg ikke skulle spise svin eller gå med sexy klær eller dra ut på byen uten han og ikke ha kamerater. dette var jo varsels tegn og jeg burde vel ha avsluttet forholdet allerede da,men jeg var forelsket og svak og nå sitter jeg her og frykter for min lille spire.... abort var aldri noe alternativ for meg,jeg vil bare bære fram barnet mitt uten denne galskapen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Forstår jo det, men ville nok tenkt meg om igjen ja...Har du virkelig lyst til å leve resten av livet ditt på flukt og gå å være redd for denne familien? Og konstant overvåke barnet ditt som en hauk,Ja for det er jo det du mest sannsynlig blir nødt til. Og disse truslene Han kommer med når det gjelder brødrene sine. Vær forsiktig!! De er jo ikke sunne i hue,han sier jo med dette at han vil gjøre hva som helst for at dette barnet(embryoet) ikke skal vokse noe mer. Nei vet det ikke er pent av meg å anbefale abort for jeg har hatt en ma før!! Men....Med allt det du har fortalt nå hadde jeg ikke tenkt meg om et sekund!!! Ikke ville jeg ha utsatt et barn for den situasjonen heller...på flukt,med trusler og en syk muslimsk familie på nakken.IKKE AKTUELT. Vet ikke hvor gammel du er men du har sikkert mange år på deg til å få deg en ordentlig fyr og stifte familie sammen med. Vet at du ikke kommer til å ta mitt råd men når du har født barnet ditt og gjemmer deg fra fyren som plutselig vil ha det alikevel(helt for seg selv,og familien.)ja da kan du jo tenke på hun "teite" anonyme som skrev dette. Lykke til videre da. ps.Tenk på Barnet som skal vokse opp i denne situasjonen!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Syns forferdelig synd på deg, anonym. Du skal i allefall ikke bli boende hos ham. Du må få han på avstand og få tenk godt gjennom tingene. Det at han er muslim er IKKE grunnen for at han gjør dette. Abort er en av de største syndene man kan gjøre i Islam. Det er ingenting i Islam som gjør at man har lov til å true noen eller skade noen.

Din samboer har allerede syndet da ved at han har bodd sammen med deg som kjærester. Og at han har hatt sex utenfor ekteskapet. En abort er noe mere usynlig enn et barn. Tenker da på familien hans, og kanskje spesielt familien i hjemlandet hans. De har nok minst forståelse. Likevel blir det litt for dumt med de som svarer at det er typisk norsk muslim forhold. Er selv sammen med en fra en annen kultur, som er muslim. Vi har bodd sammen i ni år, har en sønn og et barn til på vei. Jeg har selv konvertert til Islam. (Rett før jeg møtte mannen min):

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei!

 

Det høres kansje litt dramatisk ut, men jeg synes du skal komme deg bort derifra så fort som mulig. Om han ikke mente trusslene alvorlig så er vell ingen skade skjedd, det fins verre konsekvenser vist han faktisk mener dem og du blir dær.

 

Du må tenke på den lille i magen din!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Huff og huff!

Han kan du ikke leve med!!

Ta kontakt med familien din, evt venner du stoler på, legen din...en jordmor eller krisesenteret der du bor! Få en støtte rundt deg, så du er sterk når han truer deg neste gang.

 

Kan ikke annet enn å sukke litt da jeg leste at han er muslim....

Sorry altså........

Du har min største medfølelse!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Noe sier meg at du er ung..

 

Jeg synes ikke et barn fortjener å vokse opp i et slikt miljø! Med en gal, muslimsk far som TRUER moren! Kom deg bort og ta abort!!

 

Jeg har hørt av psykologer at graviditet ofte er det som får frem reaksjoner hos psykopater og andre gale menn.

 

HAN KOMMER IKKE TIL Å BLI BEDRE!

 

At du må slå opp med denne mannen er det ingen som helst tvil om. Du bør ta abort så fort som mulig. At DU har lyst på barn og har hatt lyst på barn lenge, er IKKE noe argument. TENK PÅ BARNET!

Ingen fortjener å vokse opp under slike forhold. Den muslimske mannen kommer til å forfølge deg for alltid hvis du får det barnet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

"så ble jeg forelsket, og han var så perfekt og norsk-aktig i begynnelsen"..

 

"men litt etter litt viste han andre sider jeg ikke hadde sett,som for exempel ville han at jeg ikke skulle spise svin eller gå med sexy klær eller dra ut på byen uten han og ikke ha kamerater"

 

Den har jeg hørt før, gitt.

 

Ja, muslimske menn er ofte hyggelige og "norsk-aktige" i begynnelsen. Hvordan skulle de ellers fått dere norske jenter på kroken?

 

Jeg klarer ikke å unngå å bli provosert av dette - selv om det selvsagt er SYND på deg og du er i en tragisk situasjon.

 

Når skal norske jenter lære seg hvordan muslimske menn er???

 

Du skriver at abort aldri har vært noe tema - hva lurer du på da?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg tror nesten ikke mine egne øyne når jeg leser innleggene på denne siden.

 

"Mannen min har vært utro 20 ganger gjennom svangerskapet. Hva bør jeg gjøre? Jeg har jo ikke lyst til å slå opp"

 

"Mannen min kastet meg ut to dager før termin - er det normalt? Hva bør jeg gjøre"

 

"Mannen min slår meg daglig. Jeg har jo ikke lyst til å slå opp. Elsker han jo. Hva bør jeg gjøre?"

 

SKJERP DERE!!

 

Hva f... gjør dere med sånne menn?

 

Det finnes SNILLE menn i dette landet som behandler dere med respekt. Når dere godtar dritt fra menn, vil dere bli behandlet verre og verre.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

det er mange harde ord i innleggene her, og selv om ordlyden er harsk så må jeg bare si meg enig. Har en venninne som har en sønn med en muslimsk mann. Hun har gått fra han for et par år siden, og lever nå daglig med drapstrusler mot seg, mot nye samboeren sin, mot sønnen de har sammen. Banker henne gjør han også, lett foran sønnen. Bryr seg ikke om han i det hele tatt. Trusler om å kidnappe han, hente han på skolen og ta han med seg. De har det helt jævlig. Denne mannen var sååå snill og grei de første årene, og sakte men sikkert klikket det for han til hun ikke orket mer...

Din mann vil at du skal ta abort... da kan jeg ganske sikkert si at han KOMMER til å skade deg eller ungen på ett eller annet tidspunkt.. og politiet? De kan ikke gjøre en DRITT før han faktisk HAR skadet deg.. drapstrusler kan man anmelde med man er god til, spiller ingen rolle så lenge de ikke gjør deg fysisk skade.. ikke en gang da, man må nesten bli drept før man får noe hjelp i det hele tatt! Håper du kommer deg ut av det! One way or another! Men mannen er en dritt! Som veeeldig mange andre muslimer som gifter seg med norske kvinner.. sorry, men sånn er det desverre :(

Hilsen ei som har sett på nært hold hvor farlig en sånn mann som din kan bli!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dårlige/ voldelige/ muslimske menn fungerer som MAGNETER på damer med dårlig selvtillit.

 

Dårlige menn går også BEVISST etter damer med elendig selvtillit, fordi de vet at de kan behandle dem så dårlig de bare vil - og at de aldri kommer til å bli dumpet.

 

Disse damene har en tendens til å ALDRI klare å komme seg ut av forholdene fordi de har for dårlig selvtillit.

 

Har en venninne selv som er i denne kategorien. Hun har konstant blitt sammen med menn som behandler henne ræva - som regel ender det opp med at HUN blir dumpet, selv om hun skulle ha dumpet dem for lengst. De gangen hun møter snille menn er det HUN som dumper dem, for å så å bli sammen med menn som behandler henne elendig..

 

Har inntrykk av at det ikke nytter å gi råd til sånne damer. De TØR ikke å bryte ut av forholdet uansett. De vil heller bli behandlet elendig enn å være single - for det er de skumleste de kan tenke seg...

Mennene har MAKT over dem og ingen respekt for dem. Hvis forholdet skal ta slutt, blir det som regel mannen som må dumpe dem.

 

Helt sykt - men dette har jeg sett alt for mange eksempler på!

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...