Gå til innhold

Trøske


Mirakeljenta08

Anbefalte innlegg

lillegutt har fått trøske. Vi har fått medisin, men han tåler den ikke. Noen som vet om noe annet som hjelper? Vil ikke ha noe annet enn melk så det plager han litt. tar i mot tips med stor takk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Den linken Sanna&Simen la ut forklarer mye. Men har du sjekket ut dette med legen din? Det bør du gjøre - hvorfor tåler han den ikke? Jeg er kun ammehjelper, har ingen medisinsk utdanning, så har ikke lyst til å foreslå noe, annet enn at det finnes flere alternativer! Pluss disse rådene som står på Ammehjelpens sider er kjekke å ta med seg.

 

Er han plaget da? Eller du?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Snuppa vår hadde trøske da hun var nyfødt. Slet med det fra hun var 1-2 uker til hun var nesten 3 mnd. Hun tålte medisinen, men hadde to kurer med medisin, men det kom bare tilbake.

Fikk et kjerringråd om å bruke farris i stede.Det hjalp etter hvert, faktisk. Tror hun fikk farris (ga med prøyte) 3-4 ganger om dagen 1-2 uker, og så ble det borte :-)

Tok ut noe av kullsyra da.... verdt et forsøk hvis ikke noe annet hjelper...

HS og ei anna på gruppa mi som foreslo det. Hadde brukt det på sin første baby. Han var mye på sykehuset som baby, og fikk rådet bra barnelegen der...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...