Gå til innhold

Han drar i puppen!! Au au


Hermelina

Anbefalte innlegg

Guttungen har begynt å dra i puppen av og til. Tar tak og suger noen ganger før han drar seg bakover og slipper. Og så fortsetter han sånn. Dette skjer etter at jeg har hatt han oppe for å rape en gang. Er det fordi at det er mindre melk i puppen? Begynner han å kjede seg fordi det ikke kommer så mye melk?

 

Oh allvitende desemberdamer, har dere svar på dette også? Evt forslag til hvordan vi kan bli kvitt slik oppførsel før det blir en skikkelig uvane?

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Yepp- tror det er pga lite melk! snuppa mi driver også på sånn noen ganger...tar også tak med begge hender og "kniper" til :-P AUU AUU!

Rare greier...Pleier hjelpe å bytte pupp da...Da har hun altså fått begge fra før.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

lillemor gjør også dette! Hun gjør det mest når hun får andre brystet og kanskje er litt mett, også kommer det masse melk, når hun bare vil kose med puppen! Det er verre når hun skikkelig biter til på slutten, når det blir lite melk, gruer meg til hun får tenner, da kommer blodet til å sprute!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Bare vent - det blir mye verre. Snart blir de så nysgjerrige på hverden rundt seg at de må snu seg å se visst de hører en lyd men de har jo ikke lyst til å slippe maten selv om de skal snu seg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...