Gå til innhold

Juni: Flaskevann


Mamma'n te linnea

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jeg har gitt imsdal flere ganger =)

 

Tror ikke det gjør noe å gi med smak heller, men les nå bare på flaska så ser du hva de inneholder...

 

Jeg gidder ikke introdusere saft og jus før hun har lyst på det selv jeg da. Hun drikker masse vann, og virker fornøyd med det. Så lenge hun ikke vet hva saft er så vil hun jo ikke ha lyst på det. Og vann er jo den beste tørstedrikk =)

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nei vil ikke gi henne saft og sånn jg heller,da prøver jg imsdal,drikker så dårlig me vann,så da er d mere spennende fra vannflaske.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Linnea har fått Imsdal, Olden o.l. i lange tider allerede. Sikkert i tre-fire måneder hvertfall. Hun elsker det, og har ikke reagert negativt på det noen av gangene. Derfor gir jeg henne når hun har lyst på. Men det er kun de siste to månedene hun har fått smake vann med smak. Det er snakk om veldig små mengder her. Ikke mer enn 2-3 cl. kanskje. Favoritten hennes er Bonaqua med sitron. Det pleier jeg å kjøpe når vi er på babykino, og hvis hun begynner å bli utålmodig bestikker jeg henne med Bonaqua-flaska :-) Og da blir hun blid og fornøyd og smatter i vei!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe,ja godt å ha noe som roer dm.prøvde imsdal i dag,d gikk ned på høykan,sugde som bare d.deilig å få i henne litt mere væske.ho har blitt så lei melk.babykino ja,høres koselig ut,er d å anbefale?ossen filmer er d?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Babykino er veldig gøy, absolutt å anbefale!

 

Til fredag viser de Babel (den med Brad Pitt) på lokalkinoen her. Godt oppmøte hver gang, de har vist bl. a. The devil wears Prada, Casino Royale, Borat... Litt forskjellig sjangre mao.

 

Veldig poulært tilbud, ikke mange som hadde fått med seg så mye film om det ikke hadde vært for babykino. Og ungene maser/griner alltid mye mindre enn vi hadde regnet med.

 

Linnea pleier å sove formiddagsluren sin under halve filmen (alle vognene kan trilles inn i salen), og siste halvdel er hun opplagt og sitter i fanget mitt med et par små leker jeg har tatt med til henne. Når hun er utålmodig de siste ti minuttene drar jeg fram Bonaqua-flasken, og lar henne få siste rest sånn at jeg får med meg avslutningen på filmen :-) Så både liten og stor er fornøyd med babykino.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

D høres jo kjempe fint ut da.d må jg prøve:-)d står vel i avisa når d er vel.hmm..prøve å få me mg noen på d da.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...