Gå til innhold

Mai: Spiser deres små gullklumper brød nå ?


Andreas kom 17.Mai 2006

Anbefalte innlegg

Gutten min har siste uka blitt skikkelig glad i brød :) Vil helst ha i litt store biter. Spiser 3 brødskiver hver dag nå.

1 skive til lunsj og 2 til kvelds :)

 

Og hvordan går det med tilvenning av mat med biter i?

Her går det over all forventning,siste 2 ukene har han kun spist 8mnd`s mat :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hun spiser en brødskive med leverpostei eller kaviar til lunsj, og det elsker hun. Middagsmat med biter er det verre med. Vanskelig å få i henne 8 mdr glassene, så vi holder fremdeles på med 6 mdr glass.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Han her er veldig glad i brødskiver og klarer fint å sette til livs to i løpet av et måltid. Var litt lei av grøt ei stund, så brødskive var ei kjærkommen avveksling.

Han har begynt å bli kresen på middagsmaten nå, og godtar ikke hva som helst. Store biter går helt greit, det er vel heller smaken han ikke liker på all middag.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jenta vår har de siste to ukene fått ei brødskive med leverpostei til formiddagsmat og det liker hun godt. Det er heller ikke noe problem med mat med biter i - er ei god stund siden vi sluttet å finmose ting. Jeg vet ikke helt hvor store bitene i kjøpeglassene er, for hun får hjemmelaget middagsmat, men det er i alle fall ikke noe problem med f.eks. makaroni, gulrotbiter o.l. Hun storkoser seg ved middagsbordet og har til nå spist alt vi har gitt henne (heldige sånn:-) )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lenge siden snuppa vår begynte å få brød. Ho elsker det og smatter i vei når ho spiser. Spiser selv og er kjempe flink. Liker alt og spiser middag med store klumper uten noe problem... Ho har virkelig næringsvett så vi slipper og lure i ho mat. Det er deilig!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har skikkelig næringsvett hu her også, spiser så og i alt. Hun har spist brødskive lenge nå, piser 2 stk til formiddagsmat med enten lverpostei, prim, smøreost eller nakrell i tomat. Hun spiser også alle forskjellig typer middagsglass + endel smaksprøver av vår middag.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

gutten vår har egentlig aldri likt grøt. har melkeint og bare et fåtall utvalg av grøt. Måtte ha banan i. fikk brødskive da han var 7,5 mnd, og fra han var 8,5 mnd så har han bare spist brød. leverpostei uten melk, blåbærsyltetøy ( nora uten sukker og konserveringsmiddel) og sviskepure er vel egentlig bare det han har på skiva. liker ikke banan på skiva. han elsker middag, får potet/gulerot/brokkoli/makaroni/kokt kjøtt/ olje i/ ris...han har og akkurat begynt å bite av skorpa på skiva. bruker sine to små tenner til å få det av og svelger. han har lenge villet suge på skorpa og fått den bløt og svelt noen ganger. men nå biter han og smiler mens han gjør det:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...