Gå til innhold

Var hos kiropraktor med babyen i går..


~bubbe~

Anbefalte innlegg

Han har slitt med masse gulp og luft som ikke vil ut en god stund nå. Han har ikke grått mye, men vært veldig ukomfortabel. Ikke minst har det vært problemer med å legge han.. Kiropraktoren kjente på korsryggen, og synes den var veldig stram og skjev i forhold til hoftene. Dette hadde visst mye å si for nervesystemet og igjen fordøyelsen. Så etter litt trykking var hun ferdig. Da vi gikk hjem igjen sovnet han i vognen, og våknet ikke før 2 timer etter vi var kommet hjem, dette var på ettermiddagen, og han pleier aldri å sove på den tiden.. Helt utrolig! Og legging gikk kjempebra, noe som ellers pleier å være ett slit.. Og i dag har han sovet masse også.. Så dette må jo ha gjort underverker... Skal til flere behandlinger neste uke, men ikke sikkert det trengs..:) Så for dere som har babyer med mageproblemer vil jeg anbefale kiropraktor :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Så bra da :-))

Godt at behandlingen fungerer,nå har han d sikkert mye bedre:)

Og ikke minst dere!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har vært hos kiropraktor 2 ganger med vår nå. Han har grini 20 timer om dagen i flere uker. Ikke mye kos her nei... Etter hver behandling er han HELT rolig i 1 1/2 dag etterpå. Så dette må jo virke.

 

I går var vi til fotsone terapi også med lillegutt. Han som bare bæsjer 1 gang hver 9. dag, har nå bæsja 3-4 bleier siden i går.... Og ikke har han grini noenting siden vi var der. Hun lærte oss et par grep under beina som skulle stimulere tarmsystemet til senere bruk også. Og lillegutt storkoste seg under behandlingen. Pludra og smilte og hadde det helt toppers.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...