Anonym bruker Skrevet 10. februar 2007 #1 Del Skrevet 10. februar 2007 Lenge siden sist jeg var gravid... Skjønner at rått kjøtt og en del oster utgår denærmeste månedene, men hva med: bløtkokt egg kaffe lightbrus parmaskinke Det lurer jeg på.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
smy & prompegrisen Skrevet 10. februar 2007 #2 Del Skrevet 10. februar 2007 Hei! På mattilsynets side http://matportalen.no/Emner/Gravide står egentlig alt du trenger å vite! Av det du nevner er parmaskinke fy (dessverre, jeg savner virkelig spekemat!) men de andre tingene er ok, litt avhengig av mengder. Det står en del om kaffe og andre ting med koffein på den siden. Lykke til! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
tinemor82 Skrevet 11. februar 2007 #3 Del Skrevet 11. februar 2007 Jeg mener å ha lest at hvis man dypfryser spekemat i minst 3 dager, så kan man spise det. (Har ikke gjort det selv foreløpig da.) Husker ikke hvor jeg leste det, men kanskje det er noen flere som har hørt/vet noe om dette? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 11. februar 2007 #4 Del Skrevet 11. februar 2007 Toxoplasma dør ved frysing, så hvis du fryser spekematen er det ok. http://matportalen.no/Matportalen/Saker/1080642466.08 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
nenja Skrevet 11. februar 2007 #5 Del Skrevet 11. februar 2007 Mener også bestemt at det ikke er farlig dersom det er stekt, som feks på pizza (hvor det ikke er lagt på etter pizza`n kommer ut av ovnen...) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Snupi27 Skrevet 11. februar 2007 #6 Del Skrevet 11. februar 2007 man kan drikke kaffe, bar eikke mer enn 1-2 kopper daglig stod det på et ark jeg fikk av jordmor der det stod masse om mat og drikke Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
♥Tuppa, Noah ;( Lillebror ♥ Skrevet 11. februar 2007 #7 Del Skrevet 11. februar 2007 spekemat kan man spise...tidligere spiset man masse spekemat å det er ikke vist at det skader barnet...Hvis det pakkes ut å spises umiddelbart så er det ikke farlig...det som er farlig er hvis det blir liggende utenfor pakning for lenge...kanskje bare 1-2 dager...da dannes det bakterier på overflaten Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå