Gå til innhold

Mai: Sover deres baby hele natta? eller? svar er du snill ;)


Hame ble født

Anbefalte innlegg

Hei

Jenta mi vokner fra 2-4 ganger i løp av natta, for å ha smokk....osv

Jeg er veldig sliten, og pappa kan ikke hjelpe til pga jobben :-S

Hva med dere ?

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Her er det litt opp og ned.

Noen netter våkner han bare i fem-tida, når han skal ha pupp, mens andre netter våkner han fler ganger og trenger smokken sin.

Det er ikke alltid like lett å få roet han, men tar han aldri opp av senga med mindre han skal ha mat.

Det er veldig slitsomt dersom man står alene om akkurat det der, for det tar veldig på. Tålmodigheten er også lik null på natta...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Stort sett sover hun hele natten nå ja...phu, endelig! Men det skjer at hun våkner ett par ganger ila natten....enten pga magevondt eller for sutten. Pupp på natten er vi sluttet med ;)

 

Vet hvor slitsomt dette kan være....først da snuppa ble 8.5 mnd begynte hun å sove på natten....før det var det minimalt med søvn på den tiden av døgnet, så du har all min sympati!!

 

Men hvorfor kan ikke far hjelpe til da? Så lenge han er hjemme om natten, må han vel kunne hjelpe til...., og ja selv om han skal på jobb neste dag! Du er jo også i "fulltidsjobb" på dagen, og vel så det......;-)

 

Her var det ingen bønn for pappaen om natten da det sto på som værst....vi byttet på det.., tok hver vår natt ! Synes egentlig det bare skulle mangle!! Men pappan her i huset er helt enig i det da, så vet jeg er heldig ;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå sover han hele natta uten å våkne,har gjort det de siste 3mnd egentlig. Før det våknet han en del ganger for å få smokken sin. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Snuppa her våkner også en del om natta for tiden - og da er det smokken hun trenger før hun sover videre (roer seg med en gang den blir plugget inn - men vi må jo stå opp..) Det varierer litt hvor ofte - alt fra 0 til 4 (og da tenker jeg fra hun legger seg i 19-tiden til hun skal opp igjen om morgenen, i 7-tiden). Det er litt slitsomt å bli vekket flere ganger om natten og hadde håpet hun kunne roet seg selv - gjør det noen ganger også. Tenkte å kjøpe et par smokker til og legge i sengen slik at hun lettere får fatt i en når hun våkner - kanskje det hjelper..

Vi har gjort det slik her at jeg har 4 netter og far har 3 (en i uka og natt til lørdag og søndag når han ikke skal på jobb) som vi står opp på, og det er vi begge enige i, så er heldig ja.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Han sover stort sett natta gjennom, heldigvis. Hender seg han våkner til et par ganger på kvelden de første par timene etter at han er lagt. Vi legger han i sjutida, og han våkner i nitida neste morgen. (Godt soverhjerte den gutten :-)) Våkner bortimot to timer senere nå når han har fått eget rom. Tydelig at vi vekket han mens han lå inne hos oss...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Lillesnupp har sovet hele natta i lengre perioder, men tror det er tenner på gang, så nå våkner han flere ganger og må trøstes litt. Sånn var det når han fikk sine første tenner også...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sover stort sett fra ca. åtte til halv-seks. Våkner noen ganger i løpet av natta for å få smokken sin, men sovner som regel raskt igjen, så det er ikke noe problem.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Har slite litt med at ho våkner noen ganger på natta nå i 1 måned ca. Tror det er alt fra tann, litt øreverk og sånt. Utrolig slitsomt... Jeg har nå finne ut av at ho må sove mindre på dagen - så nå har ho begynt å sove bedre på natta. Sover ca 2 timer nå på dagen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Snuppa her sover hele natta om regel, hender hun våkner og vil ha sutten,men da sovner hun som regel med engang igjen. Hadde vært så mye enklere om hun bare kunne putte i sutten selv,men er ikke så lett å finne den i mørket :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sover fra 19-07, men våknet kl 02 og 06 for amming. Har begynt i halv aften natt stilling nå og tenkte å prøve å kutte ut nattamming. men så har han vært syk nesten hele siste mnd ( vannkopper og forkjølelse/feber før og forkjølelse etter vannkoppene). Hadde håpet det gikk over av seg selv siden han spiser godt på dagtid av både pupp og fast føde. Men han våkner for han er sulten, ikke for kosen . har prøvt en gang med vann, men gav opp etter halvannen time og gav pupp, spiste febrilskt og sovnet da med en gang etterpå...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

snuppen her våkner en del om natten.. men nå driver vi å prøver å få henne til å sove i egen seng.og det gikk greit i natt.. (første natten) hun gråt en del men det gikk greit.. hun får fremdeles en god del melk på natten.. fikk kl 23.30 og 04.30 i natt..pleier å få oftere siden hun har lagt halve natten oppi med oss..men nå er det slutt... hverken jeg eller sambo får sove...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lillesnuppa her sover ca 14 timer hver natt.

 

Skjønner godt at du er sliten, søvn er jo "alfa og omega" for å ha overskudd. Håper det går seg til etterhvert, slik at du kan få litt mer sammenhengende søvn.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

lillemann sover nå fra 1930 til va 07 uten å våkne. Har sovet hele natten siden han var 4-5 mnd, men avbrutt av ganske lange perioder med oppvåkninger flere ganger om natta (i forbindelse med tenner, forkjølelse etc). Nå er vi inne i en deilig sove-hele-natten-periode igjen :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Etter en liten periode rundt 6, 7 mnd alder der tulla mi våknet og ville ha mat en eller flere ganger pr natt er hun nå tilbake i vanlig rytme. Vi flytta henne inn på eget rom da ho var ca 9 mnd og så tok pappen en helg der han måtte stå opp når hun våknet og gi henne vann. Etter et par netter sovnet hun fint på egenhånd. Nå legger vi henne ca 19 og så våkner hun rundt 05,06 alt etter når hun sovna. Gir henne litt pupp og så sover hun som regel til 08. Men de dagene eg skal på jobb står vi opp kl 06..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 

Med hjelp fra sovekarin sover han endelig 12 timer, fra halv sju til halv sju.. ring henne, dere som har problemer!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nope han gjør ikke det...

Fra han sovner på kvelden til han står opp i 6-7 tiden er han sikkert våken mellom 5-7 ganger... Som regel er det nok å bare gi an vann eller slå på senguroa...

Men det er tungt å må opp så mange ganger på natten.

Noen ganger kan han holde det gående i opptil 1 1/2 time på natta.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her er det også mye våkning på natta.

Avvendte han når han var 6 mnd, men pga mye sykdom ammet jeg han på natten igjen. Nå er det gjort! Er 10 mnd og våkner 2 ganger hver natt for mat. Ender med at han ligger mellom oss i senga fra ca 0330. Burde kanskje prøve å vende han av igjen, men hadde håpet at det kunne gå av seg selv... Siden han ligger i senga vår er det ikke fult så slitsomt, men han har jo egen seng og eget rom som egentlig skal brukes, han sover sikkert bedre der også..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...