Gå til innhold

Noen her som lager Holle risgrøt, tilberedt med vann og morsmelk?


Anbefalte innlegg

Hei,

 

Jeg har nettopp begynt å gi tassen grøt, men får ikke noen bra konsistens på grøten. Det heter seg at man skal koke opp vann og melk sammen, kjøle det ned til 50 grader, ha i grøtpulver og kjøle videre ned til 38 grader. I og med at morsmelk ikke skal kokes tenkte jeg at jeg skulle lage tykk grøt av vann og grøtpulver for deretter å tynne med lunken morsmelk...

 

Men grøten blir så tynn og klumpete, enda jeg visper med gaffel og bruker riktig blandingsforhold. Noen med erfaring her? Er jeg nødt til å bruke mme i grøten? Skjønner ikke hva vi gjør feil, og er nær ved å gå over til Nestle, enda jeg skulle boikotte.

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...