Gå til innhold

Hvordan er søvnrutinene på dagtid?


Hanne og jentungen

Anbefalte innlegg

Syns tidvis Sigrid sover enormt mye jeg. Er ikke urolig for det alts, hun er jo mye våken også.

Hun sover fra 9-12, 13-15, 16.30-19, smådupper fra 20-23, men sover ikke ordentlig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Dette høyrest deilig ut :-) Her i gården er det dårleg med søvnrutiner med unntak av ein lang lur midt på dagen når vi er ute og trillar. Ellers blir det berre smådupping før kvelden og natta. Eg lurer litt på: går du og legg Sigrid på desse tidspunkta og så søv ho, eller sovnar ho av seg sjølv der ho er?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ingen spesielle rutiner her heller. Men hun er våken en stund når vi står opp i 11 tiden om morgenen. Sovner igjen en liten dubb, eller så ligger hun sånn og sovner og våkner noen timer, så det blir opp og ned av vugga en del.

På ettermiddagen kan hun sovne igjen og da har hun seg et par lange dubber på kvelden, før hun våkner igjen i 8 - 9 tiden. Da er hun våken til hun sovner for natta i 12 hal 1 tiden.

Tidspunktene varierer, men forløpet er det samme nesten hver dag.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Å, heldige deg... :) her soves det kun på tur i vognen.. Han kan sove lenge da, men bare hvis vognen er i bevegelse.. Ellers så har han lyst å sove i 7-tiden om kvelden, men da steller vi han og gir mat, og så er det i seng for natten.. Ikke alltid det går så greit da, sliter med gulp som ikke vil opp, og det tar sin tid.. Men så deilig det hadde vært med noen timer for seg selv på formiddagen:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Symra: Hun sovner som oftest av seg selv. Noen ganger er hun så trøtt at hun må dysses i søvn, men søvnen trenger hun uten tvil.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lillegutt has så langt sovet mye på dagtid, typisk fra 8-13 (amming kl 10, men da sovner han med en gang etterpå) og 14-17. Så er han ganske mye våken på ettermiddagen, men kan sove en time nå og da. Sover hele natten også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...