Gå til innhold

Parmiggiano reggiano


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

..det ryktes at det er helt greit siden det er en hard ost!

 

Men pass deg for de myke ostene og de med mugg i!

Men dersom du velger muggost på pizza f.eks.,

går det helt fint, for toxoplasmosen dør ved oppheting!

 

Kos deg med parmesanen! Yummi! :)

Parmesan er av naturlige årsaker ikke laget av Tine, og er heller ikke pasteurisert. Men listeria bakterien trives ikke i harde oster som parmesan, og heller ikke i mozzarella. Dette er derfor heldigvis helt trygt å spise, selv om de ikke er pastuerisert.

 

Les mer under "ost" her:

http://matportalen.no/Saker/1080642466.08

 

 

 

 

Må bare rette litt, og si at toxo kun kan smitte via katt (avføring) eller rått kjøtt.

 

Det er listeria som er bakterien som KAN finnes i NOE ost... og forsvinner ved varmebehandling.

 

Les litt mer i linken som er vedlagt lengre ned i tråden.

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...