mamma i august Skrevet 6. februar 2007 #1 Del Skrevet 6. februar 2007 Noen som vet om det er greit å spise parmesan når man er gravid? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/8113749-parmiggiano-reggiano/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
SokkeLaila Skrevet 6. februar 2007 #2 Del Skrevet 6. februar 2007 ..det ryktes at det er helt greit siden det er en hard ost! Men pass deg for de myke ostene og de med mugg i! Men dersom du velger muggost på pizza f.eks., går det helt fint, for toxoplasmosen dør ved oppheting! Kos deg med parmesanen! Yummi! Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/8113749-parmiggiano-reggiano/#findComment-8114358 Del på andre sider Flere delingsvalg…
smy & prompegrisen Skrevet 6. februar 2007 #3 Del Skrevet 6. februar 2007 Så lenge osten er pasteurisert er det bare å spise. Hvis osten er laget i EØS er det regler om at det skal stå på pakken om den er pasteurisert eller ikke, og det er ikke mye ost i noske butikker som kommer fra andre steder. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/8113749-parmiggiano-reggiano/#findComment-8114865 Del på andre sider Flere delingsvalg…
SokkeLaila Skrevet 6. februar 2007 #4 Del Skrevet 6. februar 2007 ..alle ostene fra Tine er jo pasteurisert, så der er man trygg! Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/8113749-parmiggiano-reggiano/#findComment-8115986 Del på andre sider Flere delingsvalg…
SusyQ Skrevet 6. februar 2007 #5 Del Skrevet 6. februar 2007 Parmesan er av naturlige årsaker ikke laget av Tine, og er heller ikke pasteurisert. Men listeria bakterien trives ikke i harde oster som parmesan, og heller ikke i mozzarella. Dette er derfor heldigvis helt trygt å spise, selv om de ikke er pastuerisert. Les mer under "ost" her: http://matportalen.no/Saker/1080642466.08 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/8113749-parmiggiano-reggiano/#findComment-8117519 Del på andre sider Flere delingsvalg…
snella snella, aug05 og sept07 Skrevet 6. februar 2007 #6 Del Skrevet 6. februar 2007 Må bare rette litt, og si at toxo kun kan smitte via katt (avføring) eller rått kjøtt. Det er listeria som er bakterien som KAN finnes i NOE ost... og forsvinner ved varmebehandling. Les litt mer i linken som er vedlagt lengre ned i tråden. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/8113749-parmiggiano-reggiano/#findComment-8117603 Del på andre sider Flere delingsvalg…
mamma i august Skrevet 7. februar 2007 Forfatter #7 Del Skrevet 7. februar 2007 Takk skal dere ha, alle sammen:) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/8113749-parmiggiano-reggiano/#findComment-8122172 Del på andre sider Flere delingsvalg…
smy & prompegrisen Skrevet 7. februar 2007 #8 Del Skrevet 7. februar 2007 Hmmmm... det står på den jeg har i kjøleskapet at den er laget av pasteurisert melk i hvertfall. Jaja, samme hvorfor så lenge man kan spise det, godt er det ihvertfall! (fikk lyst på nå...) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/8113749-parmiggiano-reggiano/#findComment-8123866 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Røverdatteren Skrevet 8. februar 2007 #9 Del Skrevet 8. februar 2007 Nå ble jeg glad! Parmesan er bare det beste, tror jeg må ringe sambo og be han kjøpe med på vei hjem jeg.... :-) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/8113749-parmiggiano-reggiano/#findComment-8149774 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå