Gå til innhold

Hva fryser dere ned hjemmelaget barnemat i?


Anbefalte innlegg

Tenkte jeg skulle begynne å lage middagsmaten selv, vi har prøvd noen middagsglass og hun er igrunn altetendes så da tar jeg sjansen på å lage "stort" for å fryse ned. Men hva bruker dere til å fryse ned i? De ferdigglassene har jeg fryst ned i isbitformer, siden vi er på smaksprøvestadie og ikke har sjanse til å bruke opp all maten...

Fortsetter under...

Vasker og koker glass som har vært sviskesaft og sånn i, og i tillegg fryse-ziplock poser. Så nå jeg tiner de legger jeg de i varmt vann og så klipper et hull i ene enden som en majonespose når jeg skal ha det over t på tallerken..

Jeg kjøpte ett isbritbrett m/lokk på tupperware, kjempekjekt. Jeg fryser ned terningene, løsner dem og putter de i pose som jeg skriver innholdet på. Det er plass til en stor ss+litt til i hver terning, så det er lett å måle opp :o) Ved større porsjoner fryser jeg i flere omganger.

 

Kjempelurt med de zip-posene, det skal jeg jammen skaffe meg. Mye bedre enn å knyte brødposene :o)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...