Gå til innhold

Kebab


Anbefalte innlegg

  • 3 uker senere...

Fortsetter under...

de fleste kebaber inneholder svinekjøtt(merkelig nok, ettersom de fleste kebabsjapper drives av muslimer, som ikke spiser svin!!!)

ellers er lammekjøtt mest vanlig, etterfulgt av kylling...

tror ikke kebab inneholder mer matbårne sykdommmer og bakterier enn andre matvarer man kjøper ute.

 

men pass på at dem som lager maten din helst vasker hendene og tar på seg nye hansker etter dem har slått inn på kassen! før dem lager maten din!!!

 

datamaskiner og kassa apparater er nemlig de største bakterie kildene! så tenk over det, ikke rart man blir løs i magen etter å ha spist pølse menyer på shell !

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/8062380-kebab/#findComment-8349625
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...