Gå til innhold

UKE 5


Gjest

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Mandag:

 

Yes! Da har jeg vært ute og gått på ski... mens gutten sov! :-)

Tråkka opp ei lita barneløype på noen hundre meter på åkeren utenfor huset her. Djup snø! Ble ikke så andpusten, men veldig svett.

 

Langrenn: 30 min.

 

Lette styrkeøvelser: 10 min.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hello :o)

 

Var på shopping i dag jeg, jeg er rimelig sliten og gåen i beina så det må være ganske god trim det og? ;oP

Har ihvertfall tråkket flere kilometer med kjøpesenter i dag, jeg møtte søstra mi tidlig på formiddagen og var ikke hjemme før 19. Så er dårlig med styrke og svette i dag, selv om det ble mange poser å drasse på og visakortet tok fyr ;oD

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så flott å kunne gå rett utafor huset da! Vi har skogen og skogsløype nesten rett utafor her vi, det er så deilig!

 

Flink du er! Jeg er så glad i å gå på ski, da får en brukt mye mer av kroppen enn gange(uten barnevogn).

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dro fram trimsykkelen i går kveld, ble 20 min på den etter at jenta hadde lagt seg.

 

Ellers to trilleturer x 3 km. Er ikke så kaldt her lenger nå, faktisk godt å kunne gå litt lenger igjen! :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Vart litt labert sist veke, hadde tre kveldar med trim til dvd, (Stai), men fikk ikkje gå så lange turar som planlagt. Stoppa av snø og regn.........

Starta godt igår, med en time spinning!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Shopping er god trim!

Må fortelle om min "trim" også da: På søndagen var jeg stokk stiv i skuldrene. Jeg forsto ikke hvorfor. Hadde jeg ligget i en rar stilling om natta? Nei... Så kom jeg på det: Det var nok de 200 meterne jeg måtte gå til bilen med fire smekkfulle bæreposer på lørdagen. Inne i butikken tenkte jeg ikke på at det var djupsnø, og at bilen var laaangt unna inngangen. Da gikk det ikke an å trille handlevogna til bilen, og når jeg hadde handlet for over 1000 kr, deriblant både melk, juice, brus og øl, skjønner dere kanskje hvor lange armene ble! Godt jeg glemte å kjøpe bleier, for ellers hadde jeg ikke fått med alle varene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tirsdag:

Jeg har jogget! Og jeg var i super-form! For første gang siden fødselen hadde jeg skikkelig god-følelse. Kjente ikke noe i kneet heller, enda det var is og slaps. Tok noen øvelser etterpå.

 

Jogging: 45 min. Rolig.

Uttøying: 5 min.

Styrke: 15 min. Mage, rygg, rumpe, armer.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skulle ønske jeg likte trimsykkel.. Men blir gørrlei med en gang :o(

Kjempefin trim da, du er flink :o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Å så deilig! *klapperdegstoltpåskulderen* :o)

Må si jeg er imponert over jogginga jeg da, jeg er så vanskelig å motivere for jeg syns alt sånt er så kjedelig.. Men det er så godt å komme seg ut, men får hundre ganger mer energi :o)

 

Tirsdag: Guess what... Tamtada, jeg var på trilling igjen vettu :oP Nesten så jeg begynner å bli litt stolt av meg selv assa :oD

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk!

 

Et tips: Bruk musikk hvis du skal jogge! Det er jeg avhengig av. Ellers blir det så kjedelig. Får hvilt hodet litt også, når jeg bruker musikk.

 

Men du vet: Trilling i bakker er like god trim som jogging!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Etter at jeg langa ut skikkelig i går, ble jeg litt øm i bekkenet - rundt symfysen, eller hva det heter... Jeg prøvde å ta første joggeturen 8 uker etter fødselen, men da måtte jeg vente en stund til pga disse smertene. Den gang kjente jeg det også om natta etter at jeg hadde jogget. Når jeg jogger rolig nå, kjenner jeg lite eller ingenting. Men i går langa jeg ut skikkelig, og løp litt lengre. Kjente det bare bittelitt på slutten i går, og jeg er litt forundret over at jeg har kjent det litt i dag. Ikke vondt, bare litt kribling. Synes det er rart, når det er 7 måneder siden fødselen. Det er magemusklene som ikke er så sterke som de burde være.

 

Jeg må bli flinkere til å trene magemusklene, ikke bare pga. hvordan magen ser ut, men fordi jeg ikke liker dette småvondtet!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har gitt meg selv like lang tid på å få kroppen på plass som det tok meg å få den i "ulage" - jeg skal gi den 9 mnd før den er "friskmeldt". Syns den fortjener god tid, ettersom den har gjort en strålende jobb :o)

 

Men det er litt trist å føle seg skikkelig motivert og ovenpå, for så å få smerter histen og pist når en endelig føler en kan trå til litt.. Jeg har ikke kjent noe i kneet av trillinga, spørs om jeg ikke skal gi det litt tid å stabilisere seg.

 

Nettet var nede hos oss i går, så kom ikke inn her. Men jeg var på trilling tenk, i 10 cm nysnø!! Og det var TUNGT mine venner!! Skikkelig svett, og med guttungen helt hyper etter søvnen sin så var det ikke snakk om å dusje.. Er faktisk ikke støl i dag (som jeg vet om ennå.. :oP), så det blir spennende å se når jeg skal trille etterpå :o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det var et fornuftig prinsipp, det med å gi kroppen like lang tid som den har brukt å komme i "ulage". Takk!

 

Noe sier meg at du må være super-sterk!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hihi, jeg har nok styrke (holdt på i mange år på storstall, maaasse lemping av høy, trilling av møkk og flis etc..) men eier jo ikke kondis vettu..

 

Har akkurat kommet fra trilling nå, på nybrøyta veier og det var deeeilig :o)

Varmegrader her nå, så vi har kosa vårs :o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg setter trimsykkelen foran tven, og har på musikk. Så ser jeg på bildene på tven bare, men greit det og! :-) Men er jo litt kjedelig i lengden ja... Grei trening da!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg gjorde ganske mye tungt arbeid før jeg også, og da fikk jeg trent mer "naturlige" muskler, om man kan kalle det det. Etter at jeg ble gravid, har samboeren min tatt alle de tunge løfta(bortsett fra de siste ukene). Merker imidlertid at bicepsene mine snart er der de var etter masse bæring på en baby som veier 10 kg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...