Gå til innhold

Hva gjør dere når bebisen er våken?


pingu-72

Anbefalte innlegg

Vi steller, prater, går tur, ammer, bærer i slynge eller lar ham ligge på aktivitetsteppe (alene). Vippestol er visst ikke det helt store her i gården

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vi også steller- og det er faktisk favoritten, så mange av stellene her varer i evigheter ;) da ligger han naken på stellebordet og vi prater sammen og kser :-) ellers så prater vi, går litt rundt, han liker å å bli bært i sånn "rapestilling"- da har han oversikten ;) ligger litt under babygymmen, og sitter i vippestolen litt.......

Er så usikker på om det er noe mer man burde gjøre jeg???

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tja...ikke så mange stundene han ikke sover og ikke ammer, men vi er ute og går tur en lang stund hver dag og da sover han alltid.

Han liker å ligge på stellebordet - gliser og "prater" masse der, så bleieskiftene kan ta lang tid hvis vi har en "samtale" på gang :-)

Ellers ligger han litt i vippestolen og kikker på oss når vi spiser middag eller går omkring og stuller med vårt.

Har ikke begynt med babygym enda.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ikke så lange våkne (og blide) øyeblikk på døgnet her heller enda. Går mest i amming og stell. Ellers er stellebordet en sikker vinner. Liker også godt å bli båret og pratet til. Vi har en gammel barnevogn i stua hvor vi legger henne når vi må ha armene og fanget frie. Der kikker hun på rangler en og annen gang. Har og kjøpt en stor gymmatte hvor vi ligger med henne på magen og trener litt hvis hun er våken lenge nok etter maten og ikke krever nytt måltid.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mias favoritt er nok vippestolen. Der ligger hun og totter og smiler og ser på bamsen som dingler over henne. Ellers har jeg også prøvd babygymmen, men der er hun ikke like tålmodig, liker nok ikke så godt å ligge helt flatt. Ellers går de våkne øyeblikkene mye til stell, kos og sang, og enomt mye totting!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...