Gå til innhold

Yana ?


Bratsj

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Bruktmarkedet er i Ås (Akershus). Hugser jeg rett er det i april og oktober. På våren med fokus på sommerting og klær og på høsten med fokus på vinterting.

 

Har aldri vært med på organisere det selv, men har sett hva de har gjort. De som organisere er Ås kvinne og familieforbund og noen ganger også Redd Barna.

 

De setter opp plaktar med slike dra-av-lapper med en mailadresse og tlf en kan kontakte viss en vil selge noe.På forsdag eller fredag lever en inn tingene og forteller hva en ønsker for det. Tingene blir merka med grov tape en kan skrive på. Det står pris og selgeren sin nummer på tapen. For å få folk til å verve seg om frivillige under barneutstyrshelga får de som er med å selger komme på fredagskveld en å kjøpe ting før alle andre. Lokalet der det blir solgt er det en inngang og en utgang. Folk får ikke ta med seg sekker og div inn for å sikkre at ingen ting blir stjelt. Ved utgangen sitter de og tar imot penger. Dei har bøker der de fester tapene med pris og selgernummer. Etterpå er det en stor jobb å legge sammen hvor mye hver selger (nummer) har solgt for. 20% av summen går til organisasjonene. Søndagkveld kan du hente pengene + det som ikke er solgt.

 

Det pleirer å være masse kvalitetsvarer (vogner, bilseter, senger, pumper, leker, klær, mammatøy, ski osv)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...