Gå til innhold

Ville babyene deres ta smokken med en gang?


Vifikkiaugust

Anbefalte innlegg

Jenta vår fikk prøve smokk 14 dager etter fødselen. Vi ville vente litt med den til amminga var greit i gang. Lurer på om det var så smart, for nå vil hun ikke ha smokk. Det kan hende hun beholder den i 1 minutt eller 2 dersom vi klarer å få henne til å ta den, men som regel spytter hun den ut igjen med en gang.

 

Har prøvd nå i godt over 3 uker, men dette har ikke blitt bedre. Vi har også prøvd flere forskjellige typer smokker, men ingen suksess med noen (mam, nuk, avent m.fl).

 

Nå går det helt greit uten, men det er sikkert veldig deilig senere om hun kan bruke smokken til trøst og sånn.

 

Noen som har gode råd? Og er det fortsatt håp?

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Her sliter vi med å få henne til å ta smokken...har prøvd Baby Nova, Avent & Mam.... men nei nei nei...her er det kun pupp som gjelder... trenger råd vi og:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Frøkna vår tok smokk for første gang i forgårs. Nå er hun 7 uker på onsdag. Vi endte opp med Nuk, men den ble prøvd helt siden uke 4. Det bare ble sånn, plutselig stod smokken i munnen og ble der :-) Vi prøvde mange sorter og merker, men hun ville ikke ha noen av dem, før hun plutselig godtok her om dagen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Anine fikk smokk av en barnepleier på sykehuset da barnelegen skulle undersøke henne for da raste hun og legen fikk ikke undersøkt henne skikkelig siden hun spente hele kroppen. Var litt skeptisk til dette da hun bare var fire dager iogj eg hadde tenkt å vente med smokk, siden amminga ikke satt helt. Men hun tok den med en gang gitt. Den første tiden etter vi kom hjem ga jeg henne sjelden smokken, og nå tar hun den kun noen ganger. Eller hun vil gjerne ha den, men den detter ofte ut. Kan innimellom ha den lenge. Men hun har et enormt sugebehov da, hatt helt siden fødselen. Har prøvd tre-fire smokke-merker men avent sine er den hun lettest tar, deretter mam. Nuk sine liker hun ikke.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tok smokken med en gang. Hadde et enormt sugebehov og gråt fra 23-05 den første natten på pasienthotellet, så da prøvde vi smokken, og da ble det stilt. Den har vært en god venn siden..:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...