Gå til innhold

De som har fått tenner?


Gjest

Anbefalte innlegg

hvordan reagerte de?

 

Jenten vår har flere bæsjebleier enn vanlig. I natt våknet hun nesten hver time og ville INGENTING. Skriker masse i søvne. Grei å legge, men i 23 tiden våkner hun til og vil ikke sove igjen.

Kan det være tenner? Håper det for vi hadde så gode rutiner

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

hei.

 

D høres ut som tenner ja.

Når Patrick fikk den første tanna ble han syk og fikk feber. Gikk fint å legge han å på kvelden,men våknet etter ett par timer og ville ingenting som du sir. Klaget en del i søvne å. Var veldig grinete ett par dager å.

Har akkurat fått tann nr 2,men d har vi ikke merket noe særlig til,litt grinete og våkner litt på natta eneste. Smører bare på litt dentinox,så sovner han igjen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hmm, kanskje det er tenner på gang her også da, høres likt ut hvordan vi har hatt det de siste dagene. Og jeg som endelig hadde fått litt orden på sovingen...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi merket egentlig ikke saa mye vi. Litt mer grinete enn vanlig paa kvelden julaften. Og naar vi skulle legge oss sier plutselig mannen min. Neimen se her!!! En tann. Og neste kom to dager senere. Uten saa mye som en lyd eller noe. hadde hoert masse om at det er feber og baesje bleier, men vi m erket ikke noe spes.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det ble et par bæsjbleier, hun var mye våken om natta og ville "ingenting" som du sier + at hun sutret mye om ettermiddagene. Det gikk slik en stund så poppa det opp to tenner nede :) Sovinga ordna seg etter det, men det tok litt tid .. hun hadde blitt vant til å våkne tidlig og ofte.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...